V sobotu se začnou prodávat nové dresy

Při utkání se Slováckem budou v prodeji nové dresy i plakát týmu.

V sobotu se začnou prodávat nové dresy

Při utkáních v Synot Tip Aréně je vždy otevřen fanshop přímo na stadionu. Fanshop naleznete vedle Komerční banky a před i po utkání zde můžete zakoupit bohemácké suvenýry. „Nadále je v provozu fanshop v Ďolíčku, který je otevřen každý pracovní den a bude otevřen i při domácích zápasech B-týmu,“ říká manažer fanshopu Jakub Havrda. Při sobotním zápase proti Slovácku určitě stojí za to zavítat fanshopu. V prodeji budou poprvé nové dresy Bohemky a nový plakát A-týmu.

Nové zelenobílé dresy hráči poprvé oblékli při utkání se Slavií a ty hned přinesly štěstí v podobě jednoho bodu. Nové dresy můžete vidět i při utkání se Slováckem a už na samotném zápase můžete být oblečeni ve stejném oblečení jako hráči na hřišti. Dresy se budou prodávat od soboty a jeden dres stojí 1 100 korun. Dresy mají několik zajímavých detailů. Na límci z vnitřní strany je nápis VŽDYCKY JSME S VÁMI! Na hrudi je pod výrazným logem Bohemky, které je celé v zelené barvě, ještě velký klokan tištěný vodoznakem. Na dolní straně dresu je další znak Bohemians. „Nové dresy byly vyvíjeny v Anglii a nesou označení „fotbalové krejčovství“, protože svým střihem by měly odpovídat pohybu hráčů,“ říká Radek Sionko z firmy Umbro.

Ve fanshopu se budou prodávat originální dresy, to znamená, že ve stejných dresech hrají i hráči Bohemians 1905. Venkovní verze zůstává stejná – žlutočerná.

V nových dresech i vycházkových soupravách se hráči fotografovali před sezonou na plakát, který bude za 50 korun ke koupi ve fanshopu při utkání se Slováckem a následně i ve fanshopu v Ďolíčku. V příštím týdnu se do prodeje dostanou i hráčské kartičky.
Fanshop v Synot Tip Aréně otevře v sobotu v 16 hodin a je přístupný jen zvenku. Během zápasu není možné stadion opustit a vrátit se zpět, proto v útrobách stadionu naleznete 3 prodejní stánky u sektorů 120, 124 a 227. Stánek číslo 3 u sektoru 120 funguje o poločasové přestávce.