V sobotu od 18 hodin se Slováckem

Bohemka řeší zdravotní problémy v defenzivě.

V sobotu v 18 hodin vyběhnou fotbalisté Bohemians 1905 v Synot Tip Aréně proti Slovácku. Po dvou vydařených zápasech přišel nepovedený výkon v Plzni, takže Klokani nyní budou chtít napravit dojem proti druhému celku ligy. Plzeň a Slovácko vedou ligu a Bohemku prověří postupně oba celky. V Plzni neuspěla, proti Slovácku už je výhra jasným cílem. „Bez ohledu na kvalitu a formu soupeře chceme bodovat naplno. Doufám, že nám k tomu pomůžou i fanoušci. Bude to pro Bohemku těžký zápas,“ říká trenér Pavel Hoftych.

Slovácko má na svém kontě dvě výhry a jednu porážku, Bohemka zatím dvě remízy. „V každém zápase jsme dali gól, nyní k tomu chceme přidat i plný bodový zisk. Potýkáme se však s marodkou především v zadních řadách, takže budeme řešit zejména složení obrany,“ podotýká Hoftych. V minulém zápase chyběli kvůli zranění Sňozík a Nikl, jejich start je i nadále nejistý.

Bohemka se v prvních dvou kolech prezentovala zajímavým fotbalem, v čemž by chtěla pokračovat i tentokrát. „Slovácko mělo minulý rok problémy se záchranou, ale kvalita hráčského kádru tomu neodpovídala. Musíme hrát maximálně koncentrovaně, Švancara může vždy něco vymyslet a my nesmíme být hloupí, jak už se nám to stalo v minulosti,“ varuje kouč Hoftych a připomíná poslední domácí zápas se Slováckem.

Vstupenky na utkání stojí 150 a 250 Kč a budou k dostání na pokladnách stadionu. Očekává se příjezd přibližně dvou stovek fanoušků Slovácka. „Věříme, že si cestu na stadion najdou i fanoušci Bohemky, mužstvo to bude hodně potřebovat. Předem děkujeme lidem za podporu,“ dodává kouč Hoftych.