Rezerva začíná sezonu na Zličíně

V sobotu v 10.30 vstoupí Bohemka do divizní skupiny A.

Rezerva začíná sezonu na Zličíně

O víkendu startuje svoji soutěž i rezerva Bohemians 1905. Svůj první zápas sehraje v sobotu od 10.30 na Zličíně. Bohemka je zařazena do divizní skupiny A, takže oproti minulé sezoně uvidí fanoušci většinu nových soupeřů. Mladí Klokani budou hrát v Ďolíčku v tradičním čase rezervy v sobotu od 10.15. „Pro každého hráče to musí být zážitek. Tady válel Panenka a další a oni si mohou zahrát na stejném stadionu,“ říká trenér rezervy Václav Hradecký, který pokračuje v trenérském tandemu s Daliborem Slezákem.

Juniorka prošla několika změnami. Jelikož z mládeže nevyšlo v letošní sezoně příliš kmenových hráčů, řeší juniorka i početní problémy. „Juniorka je šance pro mladé, aby se během roku či dvou ukázali, zda mají na áčko; pak by měli jít případně jinam. Letos bude probíhat užší spolupráce s áčkem, budeme asi více točit hráče,“ doplňuje Hradecký. V přípravě zaznamenala rezerva slušné výsledky, její ambice v divizní skupině A jsou podobné jako loni. „Chceme hrát v klidných vodách a být dobrou základnou pro áčko.

Do přípravy s A-týmem se zapojuje mladý stoper Hauer, třeba mu zápasy v divizi pomohou prosadit se do áčka natrvalo,“ zmiňuje Hradecký hráče, který má nejblíže do kabiny A-týmu. V béčku pokračuje i Dalibor Slezák v pozici hrajícího asistenta. „Budeme ho využívat i na stoperu, protože na tomto postu máme problém. Navíc se z této pozice lépe uplatňuje i jako trenér,“ doplňuje Václav Hradecký, který zároveň působí v roli asistenta A-týmu.