O víkendu se rozjíždějí dorostenecké soutěže

Všechny dorosty mají na programu v sobotu svá první utkání sezóny.

O víkendu se rozjíždějí dorostenecké soutěže

A-dorost pod vedením trenéra Požára vstoupí do sezóny na hřišti v Ruzyni, kde hraje svá domácí utkání Dukla Praha. V přípravě se zrodilo několik zajímavých výsledků, kdy si dokázali zelenobílí poradit i s extraligovými mužstvy, a tak jede A-dorost k prvnímu utkání s jasným cílem získat všechny 3 body.
trenér Tomáš Požář dodává: ,,Do sezony vstupujeme s motivací prezentovat se aktivním náročným způsobem hry z pohledu fotbalu. V přípravě hráči intenzivně pracovali s detaily herního projevu. Stále se snažíme odbourat některé návyky a přetvořit je v automatismy na úrovni efektivnějších výchozích pozic ke konkrétním herním situacím, defenzivního či ofenzivního postavení, přechodových fází atd. Hráči jsou připravováni na svoji roli z jednotlivých postů s cílem v předstihu přečíst herní situaci, optimálně vyhodnotit způsob řešení a efektivně zrealizovat způsob provedení. Budeme se snažit o zapojení většího počtu hráčů do ofenzivní a finální fáze s vyváženou defenzivní a ofenzivní týmovou činností. Jsme na začátku dlouhé cesty. Pro nás je pozitivním impulsem ochota našich hráčů se zlepšovat a učit se novým dovednostem. Věříme, že tento tým a jeho individuality mají co nabídnout budoucnosti našeho klubu‘‘.
Po utkání A-dorostu čeká zápas s domácím mužstvem také C-dorost. Oba soupeři se utkali na počátku přípravného období a utkání skončilo smírně 1:1. Mladší dorostenci mají za sebou mnoho přípravných utkání a trenér Pačanda doufá, že hráči nabyté zkušenosti zúročí v mistrovské sezóně.
Utkání se tedy hrají tuto sobotu 14.8.2010 na hřišti v Ruzyni. A-dorost hraje v 10:15, C-dorost potom od 12:30 hodin.

V domácím prostředí na hřišti Loko Vršovice se představí B-dorost. Svěřenci trenéra Köstla nenašli v přípravě přemožitele a celý realizační tým věří, že mladý kádr dokáže na tyto výkony a výsledky navázat i v divizní soutěži. V prvním utkání je čeká nelehká zkouška, do Vršovic dorazí Ústí nad Labem.
Se stejným soupeřem se utká i D-dorost, který nechce navázat na výkony z přípravy, se kterými nebyl trenér Vychodil spokojený a dalé uvádí: ,,Vstupujeme do sezóny s jasným cílem, stát se nejofenzivnějším a nejlépe střílejícím mužstvem divizní tabulky‘‘.
Přijďte naše kluky v sobotu povzbudit. Hraje se nedaleko "Ďolíčku", na hřišti LOKO Vršovice (viz mapka). Utkání začínají v sobotu od 10,15 a 12,30 hodin. Stánek s občerstvením bude na stadiónu připraven opět s plnou nabídkou. Vstup zdarma.