Konečně doma!

Na zápase rezervy si fanoušci mohou opět připomenout jedinečnou atmosféru Ďolíčku.

Konečně doma!

V sobotu 14. srpna nás čeká první soutěžní utkání v Ďolíčku a Bohemka se představí fanouškům ve svém tradičním domácím prostředí. Pokud vám chybí jedinečná atmosféra Ďolíčku, můžete si ji připomenout nyní při zápasech rezervního týmu Bohemky. Strmá hlavní tribuna, tribuna pod hodinami, náměstíčko, tradiční občerstvení, fanshop... a především neopakovatelná atmosféra v partě přátel, to vše je pro vás nachystáno v sobotu dopoledne.

Bohemka patří do Ďolíčku a nyní můžeme demonstrovat svou sounáležitost s tradičními hodnotami, které dělají Bohemku Bohemkou. Náš klub působí již 78 let na místě současného Ďolíčku a skoro 95 let mají "klokani" svůj vlastní stadion. Z rozhodnutí většiny majitelů klubu je však A tým nucen hostovat v Edenu a návrat na vlastní stadion je v nedohlednu. V době, kdy se v zelenobílém dresu s klokanem prohání kdekdo a názvem Bohemians se honosí paraziti na slavném jménu vršovického klubu, nám zůstává možná poslední symbol klubu od Botiče.

Přijďte podpořit rezervní tým, který se v prvním kole uvedl výhrou nad Zličínem, díky brance hrajícího asistenta a oblíbence fanoušků Dalibora Slezáka, a užijte si opět Ďolíček. Začátek utkání je stanoven na 10.15. Brány stadionu budou otevřeny hodinu před začátkem utkání. Vstupné na zápasy rezervy činí 50 korun, majitelé permanentek mají vstup zdarma. Fanshop i občerstvení bude připraveno tak jak jste zvyklí. Svůj stánek budou mít v provozu i Ultras. Na zápase rezervy si můžete také zakoupit vstupenky na jedinečnou akci - I. Bohemácký pařník, více na http://www.bohemians.cz/clanek/10830/prvni-bohemacky-parnik.aspx.

U příležitosti prvního domácího zápasu letošní sezony jsme pro vás připravili soutěž o vouchery v hodnotě 1000 a 500 korun na nákup zboží ve Fanshopu. Další informace o soutěži naleznete na http://www.bohemians.cz/clanek/10878/soutez-o-poukazy-na-nakup-ve-fanshopu.aspx.