Kompletní víkendový program

Áčko v neděli do Jablonce, rezerva v sobotu dopoledne v Ďolíčku, začínají také dorostenci a žáci.

Kompletní víkendový program

A tým
Bohemce se vstup do nové ligové sezony vydařil a po dobrých výkonech v předchozích zápasech čeká svěřence trenéra Hoftycha těžká prověrka v Jablonci. V loňské sezoně o osudu utkání rozhodly prakticky úvodní minuty, ale v letošní sezoně se zatím Severočechům nedaří navázat na loňské výkony a Bohemka může přidat další body do vyrovnané ligové tabulky. Utkání začíná v neděli 15. srpna od 15 hodin.

B tým
Rezerva zahájila sezonu výhrou nad Zličínem, kdy jedinou branku utkání vstřelil hrající asistent trenéra Dalibor Slezák. Sobotní utkání láká fanoušky Bohemky opět do Ďolíčku a dá se očekávat nadprůměrná návštěva s dobrou kulisou a v tradičním prostředí "klokanů". Více v článku Konečně doma! K úvodnímu zápasu v Ďolíčku se také váže soutěž o poukazy na nákup ve Fanshopu, více zde. Utkání s rezervou Vlašimi začíná v sobotu 14. srpna od 10.15.

Dorosty
Své soutěže zahájí tento víkend také všechny čtyři dorostenecké týmy Bohemky. A a C dorosty se představí v sobotu dopoledne proti Dukle na hřišti v Ruzyni. B a D dorosty sehrají svá utkání proti Ústí nad Labem v sobotu dopoledne nedaleko Ďolíčku na hřišti mládeže Loko Vršovice. Více k zápasům dorostenců v článku O víkendu se rozjíždějí dorostenecké soutěže.

Žáci
Fotbalový program tohoto víkendu zkompletují hned čtyři zápasy žákovských týmů Bohemky. V České žákovské lize se A a C žáci střetnou v domácím prostředí na hřišti Loko Vršovice (viz mapka) s Duklou Praha v neděli 15. srpna, utkání začínají v 10.15, respektive ve 12 hodin. V divizní soutěži čeká B a D žáky v neděli 15. srpna cesta do Sokolova, kde se střetnou s místním Baníkem od 10.00, respektive od 11.45 na hřišti s umělým povrchem.