Výzva fanouškům

Prosíme fanoušky o spolupráci ohledně incidentu po zápase v Jablonci.

Výzva fanouškům

Prosíme fanoušky, kteří filmovali zákroky policistů po zápase v Jablonci, aby poskytli své videozáznamy za účelem svědectví ve prospěch našich fanoušků, kteří byli po zápase zadrženi. Dva z nich byli propuštěni až druhý den po zápase, když o jejich propuštění rozhodoval státní zástupce. Hrozilo jim vzetí do vazby za útok na veřejného činitele.

Dle neověřených informací svědčí proti jednomu z nich dva policisté z řad těžkooděnců a tvrdí, že tento náš fanoušek (Pavel M.) jednoho z nich zezadu napadl a škrtil. Moc by pomohlo, kdyby se našli fanoušci, kteří by dosvědčili, co se skutečně v Jablonci odehrálo.

Pokud si myslíte, že můžete k jabloneckým pozápasovým policejním manévrům cokoli sdělit, nebo máte videozáznamy, z nichž lze dovodit, že policisté či zaměstnanci soukromé ochranky překročili meze zákona, kontaktujte mě prosím na e-mailové adrese libor4u@seznam.cz nebo na telefonu 776 374 691.

Nenechme si líbit to, co se proti nám v poslední době na výjezdech děje (Hradec Králové, Plzeň, Jablonec) a bojujme aktivně proti policejní zvůli.

Děkuji všem, kteří jakkoli pomůžou.