A-Dorost nasázel Mladé Boleslavi 5 branek

Slepené branky před pauzou vnesly klid na kopačky Klokanů, kteří v druhé půli přidali další 3 branky. C-dorost ani jeho soupeř branku nedal, a tak skončilo utkání remízou.

A-Dorost nasázel Mladé Boleslavi 5 branek

Zelenobílí chtěli v domácím prostředí předvést dobrý výkon a získat 3 body. V prvním poločase se ovšem objevovali v obranné činnosti okénka v obraně, ovšem Boleslavští nedokázali své příležitosti proměnit. A tak je Klokani dokázali potrestat, když se před pauzou dvakrát v krátkém čase trefil Valenta a utlumil tak snažení hostí. Ve druhém poločase Vršovičtí přidali ještě tři branky, dvakrát se trefil Václav Šebek a jednou Vašut. Hosté dokázali v závěru jen zkorigovat výsledek na konečných 5:1.

C-dorost mohl jít do vedení hned v úvodu utkání, ale Bulíček mířil mimo. V prvním poločase měli domácí lehce navrch, ale ani další šanci nedokázali proměnit. Slavíček místo zakončení volil přihrávku. Ve druhé půli se hrálo spíše mezi vápny. Hosté odmítli vyrovnat a jejich zakončení také skončilo těsně vedle tyče. V nehezkém utkání plném nepřesností branka nepadla, a tak se body dělí za remízu 0:0.