Stadióóón Bohemians, přátelé vítá vás ...

Rozjetá rezerva v sobotu dopoledne opět v Ďolíčku.

Stadióóón Bohemians, přátelé vítá vás ...

Skvělý vstup do sezony má v prvních třech kolech rezerva Bohemky. Tým pod vedením trenéra Václava Hradeckého a hrajícího asistenta Dalibora Slezáka neztratil v prvních třech kolech ani bod a v posledních dvou zápasech nasázel soupeři po třech gólech. V sobotu 28. srpna od 10.15 hodin vyzvou "klokani" tým Litole, který zatím v probíhající sezoně nebodoval. Lze tedy očekávat zajímavé měření sil týmu mladíků Bohemky doplněného o zkušenější hráče s týmem z dolních pater divizní tabulky.

Sobotní zápas se odehraje stejně jako před dvěma týdny v Ďolíčku, čímž zápas rezervy získává na atraktivitě. Poslední domácí zápas s rezervou Vlašimi přilákal na tribuny Ďolíčku dvanáct stovek fanoušků, kteří si opět připomněli jedinečnou atmosféru tradičního stadionu Bohemky. Pohodová atmosféra na tribunách bez zbytečných provokací ochranky a policie, společně s náměstíčkem a partou přátel dělá sobotní dopoledne neopakovatelným. Přijďte si užít fotbal do tradičního fotbalového prostředí. Fotbal pro fanoušky vážících si tradic klubu a ne "produkt" pro hrstku vyvolených ve skyboxech a sterilním prostředí. Minulý zápas svou návštěvností hravě překonal zápasy třetí ligy a překonal i návštěvnost poloviny zápasů druhé ligy. Vezměte svou rodinu, pozvěte své přátele a začněte poslední prázdninový víkend fotbalem v Ďolíčku, možná se nám podaří pokořit další metu v návštěvnosti.

Brány Ďolíčku se otevírají hodinu před oficiálním výkopem, vstupné činí 50 korun, majitelé permanentek mají vstup zdarma. Otevřený bude samozřejmě fanshop a připraveny budou také stánky s občerstvením. Ve fanshopu si můžete zakoupit vstupenky na nedělní ligový zápas s Ústím v Teplicích. Ve fanshopu a u dalších prodejců budou v prodeji i vstupenky na chystanou akci fanoušků - I. Bohemácký pařník. Termín akce je již definitivně uzavřen, pátek 10. září. Zápas s Příbramí bude odehrán v neděli, můžete si tedy užít páteční večer s partou fanoušků Bohemky. Více informací v článku http://www.bohemians.cz/clanek/10830/prvni-bohemacky-parnik.aspx.

V souvislosti se zápasem rezervy jsme vyhlásili soutěž o nákupní poukaz v hodnotě 1000 korun do fanshopu Bohemky. Otázky a pravidla soutěže naleznete v článku http://www.bohemians.cz/clanek/10936/soutez-o-voucher-do-fanshopu.aspx.