Bezbranková remíza A-dorostu v Jablonci

V utkání 4. kola dorostenecké ligy diváci branku neviděli. C-dorost vedl o dvě branky, ale kolaps ve druhé půli obrátil skóre.

Bezbranková remíza A-dorostu v Jablonci

Klokani ve 4. kole cestovali do jablonce a díky povětrnostním pordmínkám v posledních dnech se utkání odehrálo na umělé trávě. Vršovičtí se snažili v úvodu kombinovat, ale nepřesnosti v rozehrávce pouštěli domácí do nebezpečných brejků. Ve druhém poločase měli domácí více příležitostí ke vstřelení branky, ale zelenobílé několikrát podržel Maha. Po průběhu utkání se bod z Jablonce dá hodnotit jako zisk.
C-dorost neodehrál povedené utkání. Hra se nadařil, ale domácí nás sami poslali do vedení vlastní brankou při malé domů. Do poločasu se Klokanům podařilo navýšit skóre po pohledné kombinační akci a následnému uniku, kdy si s brankářem poradil Artemuk. Bohužel 7 minutový výpadek ve druhé půli znamenal obrat skóre a pád na dno. Nejdříve penalta, následné hrubky v obraně a Jablonec dokázal trestat. Od větší pohromy ještě zachránil Vršovické Starczevski nekolika zákroky.