Potřebovali jsme změnu, hlásí z Vrchlabí trenér Hoftych

Fotbalisté Bohemians 1905 si pobyt na soustředění užívají.

Potřebovali jsme změnu, hlásí z Vrchlabí trenér Hoftych

Klokani vyměnili velkoměsto za pobyt mezi zelenými kopci. I tak by se dala charakterizovat změna prostředí, která nastala pro svěřence Pavla Hoftycha odjezdem na třídenní soustředění. Vršovičtí se na další ligové boje připravují v malebné scenérii našich největších hor. "Potřebovali jsme změnit prostředí, trošku se odstřihnout od Prahy, proto jsme zvolili tuto cestu. Měli jsme dobrý ligový rozjezd, ale teď jsme se trošku zasekli, tak potřebujeme znova dobít baterky," hlásí ze severu Čech trenér Bohemians Hoftych.

Zelenobílé čekají v horském prostředí čtyři tréninkové jednotky a jeden nezvyklý výlet. "Využijeme krásného počasí a dnes odpoledne vyrazíme na túru. Vyjedeme lanovkou na Medvědín a dáme si patnáctikilometrový pochod kolem Labské boudy. Na konci to doklusneme až na Smejkalku," popisuje odpolední aktivitu Hoftych, který s sebou vzal osmnáct borců. "Máme tu všechny, se kterými počítáme do zápasu s Příbramí. Chybí jen Amadou Cissé, který se teprve včera vrátil z reprezentačního srazu, a také Aziz Ibragimov. Toho nemůžeme využít vzhledem ke karetnímu trestu.

Pavel Hoftych si je vědom důležitosti utkání s Příbramí. "Jak již jsem říkal, teď jsme se trochu zadrhli, takže se potřebujeme znovu nastartovat. Snad nám to pomůže. Nečeká nás však vůbec nic lehkého. Příbram je těžký soupeř, ale my věříme, že zvítězíme. Bohužel vzhledem k okolnostem se musíme spolehnout prakticky jen na sebe, ale my jsme rváči a o tři body se porveme! Přesto bych byl rád, kdyby si cestu do ochozů našlo více diváků, čeká nás vážně důležitý zápas," je si vědom cennosti bodů z nedělního utkání lodivod Klokanů.