Kdo nebyl na Bohemce v Ďolíčku, ten nebyl na fotbale

Rezerva v sobotu dopoledne v přímém souboji o první místo.

Kdo nebyl na Bohemce v Ďolíčku, ten nebyl na fotbale

Rezervní tým Bohemky nepoznal v probíhající sezoně hořkost porážky, po úvodní sérii čtyř výher přišla minulý víkend remíza na hřišti Benešova. Přestože měli svěřenci trenéra Hradeckého zápas velmi dobře rozehraný, po výborném prvním poločase vedli 2:0, museli se po remíze 2:2 spokojit s bodem ze hřiště exligového týmu.

V sobotu 11. září v obvyklém čase 10.15 přivítá rezervní tým Bohemky na svém hřišti Jiskru Domažlice, která na druhé příčce divizní tabulky vystřídala Benešov a na Bohemku ztrácí jeden bod. Ďolíček tedy čeká zajímavý zápas s přímým soubojem o první místo v tabulce. Fanoušci se mohou těšit na výkon týmu mladíků v zelenobílém doplněném o zkušené hráče s ligovými zkušenostmi.

Spustí rezerva Bohemky svou tradiční kanonádu do sítě soupeře jako v předchozích zápasech v Ďolíčku? Trefí se opět Michal Gröbl? Na jakém postu nastoupí hrající asistent a oblíbenec fanoušků Dalibor Slezák? Tyto a další otázky zodpoví devadesát minut sobotního dopoledne.

Přijďte opět do Ďolíčku, kde fotbal je fotbalem a ne "produktem" vyvolených. Vám dobře známé prostředí domovského stadionu Bohemky má nachystáno tradiční menu. Parta přátel a bohemáckých srdcařů, náměstíčko, kotel pod hodinami, občerstvení a fanshop, vše připraveno pro fanoušky Bohemky. Brány Ďolíčku se otevřou hodinu před výkopem, vstupné činí 50 korun, majitelé permanentek mají vstup zdarma.