Zahození šancí bylo trestuhodné, litoval Hoftych

"Utkání rozhodla obrovská zkušenost Dostálka," pochvaloval si trenér Brna Večeřa.

Zajímavý průběh mělo utkání 9. kola Gambrinus ligy mezi Zbrojovkou Brno a Bohemians. Oba trenéři se shodli, že klíčovým momentem zápasu byly situace z úvodu utkání. Klokani nevyužili své převahy a v závěru utkání je ztrestal bývalý reprezentant Richard Dostálek.

Kouč zelenobílých Pavel Hoftych po utkání opět nemohl být spokojen s produktivitou svých hráčů „Měli jsme několik možností skórovat, dostávali jsme se za obranu a hráli jsme, co jsme chtěli. Trestuhodně jsme ty situace nedotáhli,“ glosoval trenér šance Kaufmana, Škody a Bartka hned zkraje zápasu. Se hrou svých svěřenců po přestávce byl pak spokojen ještě méně: „Ve druhém poločasu se Brno zlepšilo, my jsme přestali hrát a utkání skončilo tak, jak to bývá - že rozhodl jediný hráč, na kterého jsme upozorňovali, že může být gólový," vyzdvihl výkon veterána Dostálka trenér Pražanů.

Karel Večeřa také nebyl s výkonem Brna úplně spokojený „Kluci vyběhnou nažhavení na hřiště ale tam se bojí. Hrají jako by se potkali na hřišti poprvé," zhodnotil trenér domácích špatný vstup do utkání. S výsledkem však nakonec spokojen být mohl. „Bohemka neproměnila šance a druhý poločas byl z naší strany daleko lepší. I když jsme měli problém s udržením míče v útoku, dostávali jsme se do kombinace a nakonec rozhodla obrovská zkušenost Dostálka. Pak už stačilo pohlídat si závěr," uzavřel tiskovou konferenci nakonec spokojený brněnský kouč.