Pomozte Desítce pro domácí v pouliční kampani

Příští týden začne poslední a nejintenzivnější část kampaně DPD.

Pomozte Desítce pro domácí v pouliční kampani

Komunální volby se kvapem blíží a s nimi i datum, které rozhodne o úspěchu či neúspěchu projektu s názvem Desítka pro domácí. Na poslední týdny před volbami jsme naplánovali krátkou, o to však intenzivnější kampaň v ulicích Prahy 10. Kampaň, která tu dá se říct ještě nebyla. Doufáme, že se tak dostaneme dostatečně do povědomí občanů jako nová a neotřelá síla, které stojí za to dát svou důvěru.

Pro kampaň potřebujeme však vaši pomoc. Potřebujeme na každou směnu utvořit desetičlenné týmy, které budou vždy vedeny na místě nejméně dvěma členy vedení či kandidáty DPD. Ti budou také připraveni zodpovídat otázky voličů. Týmy budou oblečeny do triček DPD (nová várka XXL k natažení přes bundy je už ve výrobě), někteří dostanou pro "fotbalový efekt" na mávání vlajky v našich barvách, jiní letáky a materiály k rozdávání. Každá akce bude tematicky zaměřena a proto budou týmy vybaveny i maskami.

Akce budou probíhat vždy ve dvou vlnách - ranní cca od 6 do 8:30 hod. a odpolední - cca od 15 do 18-19 hod. Zauvažujte proto, které dny počínaje 4.10. byste mohli věnovat Desítce a podpořit ji v její snaze v terénu. Můžete se i poptat ve svém okolí, vyslat své odrostlé děti, atd.

Další a příjemnější fáze nastane večer, počínaje 19 hodinou, kdy budeme obcházet opět v desetičlenných týmech restaurační zařízení na Praze 10. Opět v maskách, tričkách, přijdeme, posadíme se ke stolu, opřeme vlajky a transparenty o zeď a dáme si pivo. Až takto upoutáme pozornost většiny osazenstva, která bude házet potají oko k našim stolům, budou jim rozdány materiály a zapředena diskuse. Chceme utvořit více týmů na každý večer a v plánu je, aby každý tým obešel za večer aspoň tři hospody.

Prosíme naše kandidáty a příznivce o pomoc v terénu. Je to možná poslední příležitost, jak se aktivně zapojit do záchrany našeho domova, Ďolíčku. Posílejte mi rozpis termínů, ve kterých budete mít čas jak na kampaň denní, tak večerní. Ty, se kterými se ještě neznáme, prosím též o zaslání kontaktního telefonu. Obratem vám bude sdělen rozpis lokalit, ve kterých budeme působit. Utvoříme poté rozpis na každou směnu, který bude následně všem zaslán i s kontaktem na člena, který bude mít vždy vaši skupinu na starosti.

Své nabídky pomoci prosím zasílejte na mail pernstein@seznam.cz

Děkujeme za vaši pomoc.

Svatoslav Baťa
místopředseda DPD