Další import z Boleslavi se nekoná

I přes dva góly Hartiga Středočeši otočili zápas a radují se díky penaltě v nastaveném čase.

Další import z Boleslavi se nekoná

Klokani v jedenáctém kole zavítali na hřiště Mladé Boleslavi s úmyslem zdejšího favorita pořádně potrápit. Díky skvělému nástupu a dvěma gólům Hartiga dlouho tahali za delší konec, ale nakonec se ze tří bodů radovali domácí.

Trenér Pavel Hoftych šel do zápasu s odhodláním, že „zkusíme soupeře překvapit“, což se Klokanům dokonale povedlo. Vše začal ve čtvrté minutě Martin Nešpor, který po akrobatickém zpracování ukázkově vysunul Vitalije Trubilu, jehož nabídku proměnil ve svůj druhý gól v sezoně Lukáš Hartig a Bohemka vedla ještě než se diváci stačili usadit. Po vstřeleném gólu se hráči Bohemians stáhli a spoléhali na rychlé protútoky a do hry se více dostali domácí. Proti pozorné obraně se však dlouho nemohli prosadit, až na začátku druhé půlhodiny napřáhl z hranice velkého vápna Mendy a přizemní ranou prostřelil Sňozíka. A mohlo být ještě hůř, když se hned v zápětí sám na branku hnal Kulič, avšak tváří v tvář brankáři Klokanů minul. I přes tlak Boleslavských hráčů šli spokojenější do kabin hosté. To když ve 42. minutě obral důrazný Martin Nešpor Rolka a z velmi podobně situace předložil míč opět Hartigovi, který dal svůj druhý gól v utkání.

Do druhé půle nastoupili Klokani s pozornou obranou a ta se jim mohla brzy vyplatit, když po rychlém protútoku postupoval Martin Nešpor sám na Müllera, ten ale jeho záměr vystihl a Bohemka se začala dostávat pod tlak. Vyrovnání přišlo v 68. minutě, kdy nepovedený Řezníčkův centr skončil k překvapení všech ve Sňozíkově brance. Domácí vycítili šanci a hnali se za vítězstvím. K jejich tlaku přispělo i nucené střídání obou útočníků Bohemians, protože Škoda ani Cissé nehráli tak rychle a důrazně, jako předtím Hartig a Martin Nešpor. Sílícímu tlaku se Klokani bránili do 92. minuty, kdy byl kontakt Sňozíka s Chramostou posouzen jako nedovolený a Řezníček měl příležitost k pokutovému kopu, který s přehledem proměnil. Bohemka tak i přes sympatický výkon odjíždí z Mladé Boleslavi s prázdnou.