"V půli to bylo o seběvědomí"

O přestávce nechtěl Pavel Hoftych zbytečně zvedat hlas.

Zápasem dvou odlišných poločasů bylo páteční utkání Bohemky s Libercem. Zatímco po první půli byli spokojenější hosté, na konci se ze zisku tří bodů radovali Klokani. V tomto duchu se nesla i pozápasová tisková konference.

"První hodinu jsme hráli podle plánu, dali jsme gól, ale další šance jsme neproměnili, což rozhodlo," litoval po zápase Josef Petřík, který nebyl spokojen hlavně s defenzivní hrou svých svěřenců. "Naši obránci jsou mladí, mají nastartovanou kariéru ale hráči Bohemians na ně dnes svým důrazem platili, proto s nimi nemůžu být spokojen," uzavřel své shrnutí liberecký kouč.

Pavlu Hoftychovi se pochopitelně nelíbil výkon v první půli. "Byli jsme jaloví a neprospěl nám odchod Kaufmana, kterého trápí svalové zranění," shrnul trenér Klokanů první dějství. O přestávce se však v kabině žádné peklo nekonalo: "Nechtělo se mi moc křičet. Spíše šlo o dodání sebevědomí. Hráči Liberce se nechali uspat vedením a kluci si po vyrovnání začali věřit. Zvýšili důraz, bylo jich plné hřiště a dali jsme pěkné branky," pochválil nakonec Pavel Hoftych své svěřence.