A-dorost v Sokolově vyhrál 5:2

Bohemka předvedla svojí sílu až ve druhém poločase a zaslouženě vyhrála. <br /> C-dorost postupně zlepšoval svůj výkon a udeřil v posledních minutách.

A-dorost v Sokolově vyhrál 5:2

Klokanům se první poločas herně příliš nepovedl. Do vedení hosty dostal Vašut po přihrávce kapitána Budínského. Dále byli Vršovičtí spíše nebezpeční po rohových kopech, kdy se ozvala i konstrukce domácí branky. Baník ovšem dokázal po půlhodině vyrovnat a zanedlouho otočil výsledek na svojí stranu. Druhé brance předcházela obrovská šance Václava Šebka, ale potvrdilo se nepsané pravidlo nedáš-dostaneš. Do druhého poločasu vstoupilo zcela jiné mužstvo a Bohemka se konečně prezentovala výkonem na úrovni. Vedení na stranu Bohemky vrátil mladíček Nerad. Nejdříve se trefil po přihrávce Hanzla a zanedlouho po přihrávce Budínského obešel brankáře a věšel do prázdné. Další branku přidal Kouba po rohovém kopu a konečnou podobu výsledku dal Vašut.

C dorost vstoupil do utkání rozpačitě a srovnával se s terénem. Nepříjemné výpady domácích několikrát musel řešit Semerád výběhem mimo pokutové území. Bohemka se dostávala spíše do pološancí. V jedné trefil Zvoníček z úhlu spojnici, ve druhé Nováček hlavou mířil vedle. Druhá polovina byla zprvu vyrovnaná, ale šance byly k vidění už jen na straně Klokanů. Ovšem domácí dokázali první výpadek potrestat a v 58. minutě šli do vedení. To Pražany ovšem vyburcovalo k lepšímu výkonu a utkání gradovala. Zelenobílí začali více kombinovat a útočné snahy byly často zastavovány jen za cenu faulů. Jeden z nich dokázala Bohemka pět minut před koncem potrestat, když se trestný kop odrazil k Pechrovi, a ten vyrovnal. Kluci se ovšem dál hnali za třemi body a to se jim povedlo. Po centru si našel osamocený míč Zvoníček a poslal Bohemku do vedení. Po rozehrání rozhodčí ukončil utkání.