V sobotu dopoledne derby s Motorletem

Rezervní tým se pro podzim rozloučí s Ďolíčkem.

V sobotu dopoledne derby s Motorletem

Rezervní tým vedený trenérem Hradeckým opět nastartoval šňůru vítězných zápasů a ztrácí na první místo v tabulce jen dva body. Zápas 12. kola je pro fanoušky Bohemky zajímavý hned ze dvou důvodů. Prvním je samozřejmě soupeř, v sobotu od 10.15 totiž čeká rezervní tým malé pražské derby s Motorletem, který se usadil v klidném středu divizní tabulky a na Bohemku ztrácí devět bodů.

Druhým důvodem proč v sobotu dopoledne zavítat do Ďolíčku je podzimní rozlučka s tradičním stadionem Bohemky. Rezerva totiž v posledních třech kolech jede dvakrát ven a poslední kolo sehraje sice doma, ale na hřišti s umělým povrchem v areálu na Šeberově. V sobotu se brány Ďolíčku otevřou hodinu před začátkem utkání a můžete se jako tradičně těšit na náměstíčko, fanshop, občerstvení, tribuny s fanoušky v zelenobílem a především skvělou fotbalovou atmosférou.

V Ďolíčku zůstal fotbal fotbalem, tak jak jej chtějí fanoušci zažívat, bez zbytečných provokací a nesmyslných nařízení. Zápasy v Ďolíčku fanouškům vždy nabízejí pravé fotbalové emoce. V Ďolíčku nejde o prapodivný sterilní produkt několika vyvolených ve skyboxech. Přijďte v sobotu opět domů, vstupné činí 50 korun, majitelé permanentek mají vstup zdarma.