Derby je tu, jdeme na Spartu!

Nažhavení Klokani chtějí udržet domácí neporazitelnost.

Derby je tu, jdeme na Spartu!

Ostré souboje. Duel fanoušků. Krásné góly. Emoce. To vše přináší tradiční pražské derby mezi Bohemkou a Spartou. Další ze série tradičních soubojů čeká fotbalovou Prahu již zítra. Klokani přivítají v Synot Tip Aréně aktuálního českého mistra, ale do utkání se strachem nejdou. "Máme sice respekt, protože Sparta je silná v každé fázi sezony, ale nemáme strach, to rozhodně ne. V průběhu sezony jsme si dokázali, že hrát můžeme s každým, takže zítra budeme se Spartou vstupovat na hřiště jako rovní s rovnými," hlásí z tábora Vršovických Pavel Hoftych, kterému bude chybět Jiří Kaufman. "Určitá komplikace to je, ale musíme si s tím poradit. Jsme na souboj nažhavení a věříme, že nám v zápase pomůžou i naši fanoušci," dodává lodivod Bohemky, která dnes od 18 hodin trénovala v místě zápasu.
Duel zelenobílých s rudými začíná zítra v Synot Tip Aréně v 18.20. Brány stadionu se otevírají v 16.30. Podpořte Bohemku v boji proti odvěkému rivalovi.

Ve videích si připomeňte atmosféru tradičního pražského derby.
V následujícím menu naleznete pohled do minulosti, gólové momenty ze zápasu se Spartou a také fantastické představení fanoušků Bohemky na Letné na začátku minulé sezony.