Černá kaňka na třech bodech: Zranění Nešpora

Mladý útočník má nohu v sádře.

Černá kaňka na třech bodech: Zranění Nešpora

Vlna radosti a euforie po zvládnutém duelu s Hradcem překryla zranění nadějného útočníka Martina Nešpora. Důrazný forvard přišel na hřiště v průběhu druhého poločasu a již po čtrnácti minutách musel střídat. "Šel jsem do souboje a noha se mi zaklínila mezi nohy hradeckého hráče. On potom spadnul a na nohu co jsem měl pod ním mi dosedl. Slyšel jsem, jak mi v ní dvakrát křuplo," vzpomíná na nepříjemný okamžik Martin Nešpor, jemuž bolest zasáhla již operovanou část nohy. "Toho jsem se bál nejvíc, protože levý kotník jsem měl operovaný. Naštěstí můj pocit je takový, že se bude jednat o jinou část kotníku, což ostatně potvrdilo i první vyšetření."

Vršovická naděje odjela ještě v průběhu zápasu do Vinohradské nemocnice, kde putovala na rentgen. Ten ukázal, že Nešpor nemá nic zlomeného. Přesto mu byla noha dána do sádry.
"Zítra jdu na další vyšetření, kde se uvidí, jak kotník v sádře zareagoval. Musím říct, že mám docela dobrý pocit z toho, že šlacha, kterou jsem měl operovanou, vydržela. Mám sice kotník nateklý, ale spíše bude zasažená vnější část," doufá v příznivé zprávy Nešpor, pro kterého tak pravděpodobně ligový podzim skončil.

"Informaci o zdravotním stavu Martina Nešpora budeme aktualizovat po zítřejším vyšetření," uvádí tiskový mluvčí Bohemians 1905 Jaroslav Köstl.