Bohemka stoupá tabulkou

V tabulce domácích zápasů je před Klokany pouze Plzeň, Jablonec, Olomouc a Boleslav.

Bohemka stoupá tabulkou

Bohemka v Synot Tip Areně na své soupeře prostě umí. Tohle už není náhoda. Svěřenci Pavla Hoftycha vydolovali ze zápasů ve vršovické areně patnáct bodů ze čtyřiadvaceti možných a v tabulce domácích zápasů se vyhřívají na skvělém pátém místě. Takové umístění Bohemka jen tak nepamatuje a to samé se dá říct o celkově osmé pozici v tabulce. Do horní poloviny ligového pelotonu nakoukla po znovuzrození Bohemka vůbec poprvé. "Nijak to nepřeceňujeme, protože tabulka je stále nesmírně vyrovnaná. Stačí zaváhat a opět jsme v nejspodnějších patrech. Takhle vyrovnanou ligu nepamatuju, uvidíme, jestli to pro nás bude výhoda," přemýšlí lodivod Vršovických Pavel Hoftych.

Klokani našli v domácích zápasech svého přemožitele jen jednou. Zelenobílí nestačili na Spartu. Že je to nijak psychicky nezdeptalo se potvrdilo hned v následujících kolech. Vítězství v Teplicích a navázání úspěšné série doma s Hradcem jsou toho nejpádnějším důkazem. "Věděli jsme, že nás první domácí porážka nemůže zlomit, protože jsme tu naši sérii nezveličovali. Stejně tak jsme nedělali tragédii z toho, že jsme ztratili zápas se Spartou, byť nás to samozřejmě ohromně mrzelo," dodává Hoftych, který se svým týmem v Synot Tip Areně přemohl Slovácko, Příbram, Liberec a Hradec Králové. Bod za remízu si odvezla Slavia, České Budějovice a Ostrava.

Již v pátek přijede do Vršovic aktuální ligový lídr z Plzně. Vyšlápnou si Hoftychovi hoši i na něj? Přesvědčit se můžete sami. Utkání bude začínat v 18.15.