Martin Cseh s Azizem Ibragimovem navštívili ZŠ Botičská

"Pozvali jsme děti na zápas s Plzní, snad je potěšíme," hlásili oba svorně po autogramiádě.

Martin Cseh s Azizem Ibragimovem navštívili ZŠ Botičská

Nevšední velkou přestávku zažili na začátku tohoto týdne školáci v ZŠ Botičská. Právě zde totiž v půl desáté odstartovala akce „Svačina do škol“, která má upozornit na nesprávné stravovací návyky dětí a zároveň vyzdvihnout kvalitu českých potravin. Díky partnerům akce našly děti v přichystaných balíčcích oceněné české produkty a také spoustu překvapení navíc. Samotné předávání si pak vzali na starost fotbalisté z klubu Bohemians 1905. Martin Cseh a Aziz Ibragimov obešli hned sedm tříd, ve kterých potěšili malé školáky vedle svačin také podpisovými kartičkami a dalšími propagačními materiály klubu.

„Děti byly skvělé, překvapil mě jejich zájem. Rozdali jsme úplně všechny kartičky a plakáty,“ uvedl Martin Cseh, člen slovenské jedenadvacítky. I Aziz Ibragimov se může opět pochlubit tím, že bude mít reprezentační povinnosti. Právě v budově školy mu zazvonil telefon z uzbeckého svazu, který ho informoval o nominaci pro přípravný duel v Tunisku. „Mám obrovskou radost. K tomu ještě ty nadšené děti, které jsme dnes potěšili. Je to vážně paráda. Pozvali jsme je na zápas s Plzní, tak snad nás podpoří,“ uvedl Ibragimov.

"I nadále bude chtít jít podobnou cestou a náš klub propagovat po školách. Právě v nich se objevují noví fanoušci Bohemky a je pro ně určitě zajímavé setkat se s hráči, které vídají v televizi. Musím přiznat, že zajímavé to bylo i pro kluky. Byli moc příjemně překvapeni, jaký o ně byl zájem a už se těší na další návštěvu některé ze škol," uvedl k akci tiskový mluvčí Bohemians 1905 Jaroslav Köstl.