Další týden přípravy má C-dorost za sebou

Klokani sehráli dvě utkání s rozdílným projevem.

Další týden přípravy má C-dorost za sebou

Uplynulý týden přinesl do mužstva mnoho absencí. Objevilo se několik nemocí a zranění, dále také chyběli hráči, kteří si užívali horského prostředí.

Ve středu čekal C-dorost výjezd do Příbrami, kde se zelenobílí utkali s vedoucím mužstvem tabulky. Přípravné utkání jsme ovšem nezvládli a předvedli špatný výkon. Po celé utkání jsme se snažili o rozehrávku a kvalitní kombinaci s pohybem, ovšem mnoho hráčů má s tímto stylem problémy a musí na sobě hodně pracovat. Z toho pramenilo mnoho chyb, a tak jsme si odvezli vysokou porážku 7:1. O jedinou branku se postaral Zvoníček.

V sobotu na Šeberově jsme přivítali Meteor, dalšího soupeř ze soutěže. Do utkání jsme vstoupili aktivně a do vedení jsme se dostali v 10. vteřině, když byl při odkopu trefen Artemuk soupeřem na vápně a míč zapadl do sítě. Ve 3. minutě se prosadil po rohovém kopu Pechr a v 10. minutě zvyšoval již na 3:0 Zvoníček. Pro soupeře to tedy byla studená sprcha. Meteor zkorigoval výsledek v 17. minutě. Po našem rohovém kopu jsme nezvládli ubránit rychlý protiútok a bylo sníženo. Konečný stav 3:2 pro Bohemku a snížení přinesla přísná penalta, kterou Meteor proměnil v 50. minutě.

Tento týden čekají na C-dorost tréninky na Kačerově, v pátek spinning s bazénem v Radlicích a v sobotu utkání od 11,00 v TC Sparty s domácím ročníkem 95.