Sraz věrných Bohemáků 4. 3. 2011

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; "><span style="font-family: verdana, sans-serif; font-size: 14pt; color: #333333; "></span></p><p style="text-align: justify; "></p><p class="MsoNormal" style="text-align: justify; "><span style="font-family: verdana, sans-serif; font-size: 12pt; color: #333333; "><span style="font-family: verdana, sans-serif; font-size: 16px; color: #333333; ">V pátek 4. 3. 2011 před ligovým utkáním s Jabloncem, vysílaným televizí Nova sport, zveme vás všechny věrné Bohemáky a lidi, kterým na Bohemce a jejím tradičním stadiónu záleží a osud Ďolíčku jim není lhostejný, na poklidnou demonstraci.</span><br /><span style="font-family: verdana, sans-serif; font-size: 12pt; color: #333333; ">Začátek je naplánován na 18.45 v prostoru před pobočkou fanshopu v Synot Tip aréně.</span><span style="font-family: verdana, sans-serif; font-size: 12pt; color: #333333; "><br /><br /><br /></span></span></p><p></p><p></p>

Cíle protestu:

- vyjádřit se proti chování majoritního vlastníka - skupiny CTY - k Bohemians 1905 a jejím fanouškům.

- podpořit DPD a programové prohlášení radnice, zejména v bodě „Snaha záchrany Ďolíčku jako fotbalového stadionu pro ligová utkání, získání pozemků v Ďolíčku do majetku městské části na základě reálného cenového odhadu v místě a čase. V případě získání pozemků v Ďolíčku do majetku městské části, zadáme vypracování architektonické soutěže a následně studie jeho dalšího využití“ (kapitola Školství, kultura a sport).

- ukázat jednotné zelené srdce všem pochybovačům, kteří nás dělí na chodiče a nechodiče.

Na závěr Bohemáci, kteří bojkotují zápasy v STA symbolicky předají chorea vytvořená našimi Ultras těm Bohemákům, kteří navštěvují zápasy Bohemky v nechtěném Edenu. Ti je rozmístí na volné sedačky, respektive tribunu a každý pak bude fandit svému týmu odkud mu srdce velí.


Tuto akci podporují a zároveň na ni zvou všechny věrné klokany:
Luděk Provazník (ludvavestec), Petr Jirát (kengurur), Mr. BoFor Jiří Steinbroch,  Luboš Marko (miraluba), Pavel Hrdina (hrdin), Láďa Liška, Vláďa „Chatař“ Pavlů, Petr Suk, Honza Karban, 
Michal Holas,  dále pak skupiny: občanské sdružení SK Kotva Vršovice 1895, DFB, Greenhorns, Bastards alkohool, Primitivs, Kangaroo boys a v neposlední řadě Ultras, kteří připraví zmiňovaná chorea. 

Při této příležitosti prosíme fandy, aby přispěli našim Ultras na výrobu choreí prostřednictvím bankovního účtu číslo 670100-2208399531/6210. Ultras chorea jinak platí ze svého.

Doufáme, že účast ukáže naši sílu podobně jako například pochod na Strahov na utkání se Střížkovem a že všem dokážeme, že nám stále záleží na Bohemce, Ďolíčku a tradici našeho klubu.

 ĎOFOR - BOFOR!