Bohemka se chystá na Jablonec

Uděláme všechno pro dobrý výsledek, říká trenér Hoftych.

Bohemka se chystá na Jablonec

Fotbalisté Bohemians 1905 nepodléhají euforii po čtyřech vítězstvích v řadě a s pokorou sobě vlastní se připravují na svého dalšího soupeře, kterým je silný Jablonec.

"Severočeši prokázali v prvním jarním kole, že se s nimi musí počítat do boje o přední příčky. My jsme sice také uspěli na Slovácku, ale v pátek nás čeká soupeř jiných kvalit," uvádí trenér Bohemians Pavel Hoftych. Hoftych ví o čem mluví. Na podzim Jablonec zvítězil na Střelnici 3:1 a i v přípravě oba týmy změřily své síly. Díky hattricku Lafaty se radoval Jablonec po výhře 3:2.

Bohemka má skvělou bilanci v Synot Tip areně, když tam na podzim prohrála pouze v derby se Spartou. Z Vršovic odjížděla s porážkou i vedoucí Plzeň. Svou sílu ukazují svěřenci trenéra Hoftycha zejména v posledních kolech. Ze čtyř zápasů vytěžili Klokani dvanáct bodů s impozantním skóre 7:1. V pátek ale čeká zelenobílé nelehký úkol. Jablonec má na svém kontě stejnou sérii, a tak bude na pořadu dne duel týmů s výbornou aktuální formou. "Jablonec bude určitě favoritem utkání. Má velmi dobrý kádr, a přestože je oslaben o střelce Pekharta, zůstal jim druhý elitní kanonýr Lafata. Celé mužstvo má rukopis trenéra Komňackého, který si zakládá na kombinační hře. My se ale samozřejmě popereme a uděláme všechno pro dobrý výsledek a pro to, aby fanoušci viděli zajímavý fotbal," láká na večerní duel Hoftych.

Jak již bylo zmiňováno, Bohemka je v domácím prostředí velmi úspěšná. Všechny góly, které Klokani vstřelili v Synot Tip areně v průběhu podzimu si můžete prohlédnou na přiloženém videu. Přidají hráči od Botiče v pátek další? Přesvědčit se můžete sami.

Utkání Bohemians 1905 - FK Baumit Jablonec se hraje v pátek 4. 3. od 20.15 v Synot Tip areně.