A-dorost porazil Mladou Boleslav 3:0

Klokani se herně trápili, ovšem branky padali pouze do jedné sítě. <br />C-dorost také vyhrál. S domácím celkem si poradil 4:1.

A-dorost porazil Mladou Boleslav 3:0

Vršovičtí jeli na úvod jara do Mladé Boleslavi jako favorit, který vede ligovou tabulku. Hra byla od úvodu kostrbatá a bylo znát, oslabení celku oproti podzimní části. Vašut s Budínským se během zimní přípravy přesunuli do B mužů, reprezentujícího Nerada nahradil ve středu zálohy Hubínek, posunutý z B-dorostu.
Klokani se dostali do vedení po půl hodině hry, když Hanzl dorazil Valentovo zakončení. Další branku přidal po pauze Tomáš Šebek, když se nejlépe zorientoval ve skrumáži po rohovém kopu. Třetí branku vsítil z dorážky Šplíchal. Bohemians tedy nakonec zvítězili 3:0.

Mladším dorostencům se od začátku příliš nedařilo a do šancí se více dostávali domácí, kteří ale chyby nedokázali potrestat. Do vedení posunul Pražany Slavík. Do konce poločasu ještě Boleslavští nastřelili břevno a v další situaci hasil na brankové čáře nebezpečí Vostárek. Po pauze se podařilo domácím zaslouženě vyrovnat. Remízový stav ovšem nevydržel dlouho a faul na svojí osobu dokázal z trestného kopu potrestat Zvoníček. Téměř vzápětí zvýšil na rozdíl dvou branek Artemuk. Dokonalou pětiminutovku uzavřel ranou z dálky Vostárek a bylo to 1:4, což snažení domácích utlumilo. Dále byly k vidění šance na obou stranách, ovšem již bez využití.