A-dorost využil standardní situace a vyhrál 4:1

Klokani museli ve druhé půli otáčet vývoj skóre na svoji stranu.<br />C-dorost mohutně finišoval a získal alespoň bod za remízu 3:3.

A-dorost využil standardní situace a vyhrál 4:1

Bohemácký A-dorost hostil v sobotu před polednem na Šeberovské umělce Duklu Praha. Na první branku čekali diváci až těsně před pauzu, kdy se hosté po krásné střele dostali do vedení. Zelenobílým se stále nedařilo vstřelit branku, až se prosadil hlavou po rohovém kopu Tomáš Šebek. Zanedlouho, opět po rohovém kopu, se dostal na hranici vápna míč k Valentovi a ten jej od tyčky poslal do sítě a Bohemka rázem vedla. Na konci další standardní situace byl opět Tomáš Šebek, který měl po trestném kopu jednoduchou pozici rozvlnit síť. Závěrečnou branku přidal a na konečných 4:1 pro Bohemku uzavřel kapitán Vybíral, opět hlavou po standardní situaci.

V utkání C-dorostů padla branka hned v první minutě a radovali se hosté. Vršovičtí byli zaskočeni a díky tomu se nedostali prvních pět minut na polovinu soupeře. Dukla dokázala těsně před poločasem zvýšit své vedení na rozdíl dvou branek. Klokani poslali do druhého poločasu tři čerstvé síly a podařilo se jim brzo snížit. Vzápětí šli ovšem vojáci do dvoubrankového vedení po tečovaném trestném kopu. Bohemka pokračovala v aktivitě a postupem času její tlak sílil. Bohužel mnoho šancí zůstalo bez využití. Naději dal Klokanům kapitán Bulíček, který se po autovém vhazování prosadil z hranice pokutového území. Alespoň bod, který je za druhý poločas zcela zasloužený, vystřelil Bohemce Matějka, který si tak dal hezký dárek ke svým čtvrtečním 17. narozeninám.