Zápasu by slušela remíza, shodli se trenéři

Svatopluk Habanec a Pavel Hoftych hodnotí zápas proti Ústí.

Tým Ústí nad Labem proti Bohemce neúspěšně sahal po bodu. Po gólu v závěru byl trenér hostí Svatopluk Habanec zklamaný hlavně špatnou produktivitou svých svěřenců. „Měli jsme obrovskou šanci Jindráčkem ale neproměnili jsme a opakovala se písnička, že když nedáme góla, tak jsme schopní tu chybu udělat.“ Po další porážce klesají šance Severočechů na udržení v lize, což si muž na jejich lavičce uvědomuje „Bod by pro nás byl další kamínek do závěrečných bojů, ale prohrou jsme si naopak zavařili. Naopak domácí už v klidu mohou soutěž dohrát. Gratuluji jim ke třem bodům a k výhře,“ zhodnotil Habanec.

Pavel Hoftych byl po utkání spokojený s bodovým ziskem, méně již s předvedenou hrou svých svěřenců. „Bylo to remízové utkání které nepřineslo žádnou velkou kvalitu. Pro Ústí je to kruté. Oba týmy jsou na mnoha postech srovnatelné, Ústí hodně soupeřů potrápí, ale chybí mu produktivita,“ hodnotil Hoftych soupeře ze svého rodného města.

Tři body jsou ale pro trenéra Klokanů velmi důležité. „Tímhle krokem už nepatříme do skupiny týmů ohrožených sestupem. V současné době nemůže hrát Kaufman, takže nám chybí konstruktivita. Na druhou stranu potřetí za sebou nastoupil mladý Kraus a předvytváříme si věci na příští rok,“ uzavřel tiskovou konferenci Hoftych.