Rezerva nastoupí v Ďolíčku

Utkání s Voticemi sehrají svěřenci Václava Hradeckého a Dalibora Slezáka v sobotu od 10.15.

Rezerva nastoupí v Ďolíčku

Fotbal se po delší pauze opět vrací do legendárního vršovického Ďolíčku a všichni můžeme být u toho. Juniorka Bohemians 1905 sice měla odehrát zápas proti Voticím původně na umělé trávě v Šeberově, ale příznivé klimatické podmínky nahrály přesunu duelu do Vršovic. Mladí hráči se tak představí v oblíbeném prostředí, kde postavili základ úspěšné podzimní sezoně. Na jaře se zatím juniorce nedaří, když prohrála oba své zápasy, ale návrat do tradičního prostředí jistě svěřence Václava Hradeckého pozitivně naladí. Jelikož utkání spadá do reprezentační přestávky, tak se fanoušci mohou těšit i na některé hráče z A týmu.

Utkání bude věnováno i jako památka nedávno zemřelému rekordmanovi v počtu startů za tým Bohemians, panu Františku Mottlovi. Před utkáním proběhne minuta ticha na počest jeho velkému umění, kterým zejména v Ďolíčku
uchvacoval celé generace fanoušků Bohemky. Panu Mottlovi bude věnován prostor i v muzeu Bohemians, které je součástí stadionu.

Navštivte v sobotu Ďolíček, zafanděte si v tradičním prostředí, pobavte se se známými na náměstíčku, navštivte fanshop a muzeum Bohemians a nezapomeňte se občerstvit v populárních stáncích.

Rezerva Bohemians 1905 nastoupí proti týmu Marila Votice v sobotu 26. března od 10.15 ve vršovickém Ďolíčku.