Bohemácké dorosty hrají v sobotu doma

Sobotní utkání Klokanů s Jabloncem proběhnou na přírodní trávě LOKO Vršovice.

Bohemácké dorosty hrají v sobotu doma

A-dorost po výhře nad týmem Teplic B v minulém kole dále vévodí tabulce o deset bodů před Pískem. Nyní Pražané přivítají na domácím hřišti další mužstvo ze severu Čech a to Jablonec. Klokanům se podzimní utkání na hřišti soupeře příliš nepovedlo a klání skončilo bezbrankovou remízou. Severočeši mají také povedený vstup do jarní části, ve které dokázali všechna tři utkání vyhrát. V jednom z nich porazili posledního soupeře Klokanů Teplice B 4:2. Jablonec se aktuálně nachází na 5. místě ligové tabulky.

C-dorost na hřišti Teplic zaváhal a připsal si první jarní prohru. Sobotní soupeř z Jablonce se nachází v tabulce na 5. místě, o příčku výše právě před Klokany. I v kategorii mladších dorostů bylo k vidění na jaře klání Jablonec – Teplice B a skončilo výhrou domácích 2:0. Vršovické tedy nečeká nic lehkého, navíc Jablonci podlehli na podzim 3:2, to si ale Pražané nedokázali udržet dvoubrankové poločasové vedení.

Přijďte naše kluky v sobotu povzbudit. Hraje se nedaleko "Ďolíčku", na hřišti LOKO Vršovice (Lopuchová 1). Utkání začínají v sobotu od 11,00 a 13,15 hodin. Stánek s občerstvením bude na stadiónu připraven opět s plnou nabídkou. Vstup zdarma.