Pavel Medynský byl zařazen do A týmu

Trenér Hoftych řeší problémy s obránci povoláním zkušeného asistenta.

Pavel Medynský byl zařazen do A týmu

Pavel Medynský je již regulérním členem hráčského kádru A týmu Bohemians 1905, kam přestoupil v zimním přestupovém období. Bohemka měla v té době zastavené přestupy a navíc se schylovalo k odchodu Martina Cseha do ruského Amkaru Perm. V té době se zrodil v hlavě funkcionářů Bohemians 1905 krizový plán a z týmu Dolních Počernic přestoupil k Botiči Pavel Medynský, toho času asistent prvoligových Klokanů. Jeho služby v prozatímním průběhu jara Bohemka využít nemusela, ale to se nyní může změnit. Start Marka Nikla v Příbrami je nejistý, proto Bohemka narychlo zařadila do kádru Pavla Medynského, aby mohl v případě potřeby zítra nastoupit.

Pro Medynského to bylo překvapení, ale se strachem na zkušeného harcovníka nechoďte. Populární "Medy" věří, že by ligovému tempu přivykl. Medynský vyfasoval tréninkové věci s číslem 32.

Šestačtyřicetiletý Medynský je v současné době členem trenérského štábu Bohemians 1905, ale v minulosti hrál nejvyšší soutěž v dresu Slavie, Jablonce, Mladé Boleslavi a také Bohemky, takže v případě zasáhnutí do některého z utkání by se jednalo o vršovický comeback důrazného obránce. Medynský se už dříve několikrát zapojil na tréninku do hry a bylo vidět, že by zelenobílým svými zkušenostmi mohl být na hřišti prospěšný. S týmem se připravuje od začátku týdne a neměl by mít ani problém v kondici, protože je poměrně dost sportovně vytížen. Hraje tenis, beach volejbal a karty.







Autor: Apríl