Fanoušci vypravují do Ostravy autobusový zájezd

Na Bazalech se bude hrát 16. dubna od 18.20.

V sobotu 16. 4. od 18.20, hrají Klokani na horké ostravské půdě proti Baníku. Fanoušci na tento výjezd opět pořádají autobusový zájezd. Zájemci se mohou hlásit na info@skkotva.cz  nebo telefonu 777 677 710. 

Pořadatel zájezdu zatím jen monitoruje, jestli by se autobus zaplnil. Je naprosto jasné, že kotel a převážná část fanoušků bude volit cestu vlakem, přesto se určitě někdo kdo by jel raději autobusem najde. Autobus by vyjížděl z Ďolíčku v 11.30.  Cestou se bude stavět na klidný oběd a bude se pokračovat směr Ostrava. Po fotbale bude autobus přistaven u stadionu a pojede se zpět do Prahy. To je jistá výhoda, protože fandové kteří pojedou vlakem odjedou z Ostravy až před půlnocí. Fanoušci jedoucí autobusem by mohli být v Praze kolem jedné hodiny po půlnoci.

Autobus bude vybaven TV, DVD a hlavně WC.
Autobus vyjde na osobu na 440 korun. Vlakem se tam pomocí víkendové jízdenky SO+NE dostanete za 430,- korun při skupině čítající 30 osob. Takže pokud budete mít zájem, dejte vědět na výše uvedené kontakty a pokud bude zájemců dost, tak bude autobus vypraven.