Duel s Brnem se hraje v rámci TERIBEAR kola

I Bohemka podporuje charitativní nadaci Terezy Maxové.

Duel s Brnem se hraje v rámci TERIBEAR kola

TERIBEAR dále drží palce českému fotbalu

Fotbalová sezona vstoupila do druhé poloviny a na pomyslný druhý poločas se pečlivě nachystal také TERIBEAR. Projekt symbolizovaný červeným méďou spadá pod křídla Nadace Terezy Maxové dětem. Jedná se o jednu z nejznámějších a nejdůvěryhodnějších charitativních organizací u nás, která spolupracuje jen s pečlivě vybranými a prověřenými partnery. O to více může všechny fotbalové fandy těšit, že se v létě 2010 spojila právě s českým fotbalem.

Pomáhá Gambrinus liga...
Spolupráce probíhá hned na dvou frontách. Nejvyšší fotbalovou soutěž osvěžilo už na podzim TERIBEAR kolo, ve kterých se všech 16 týmů Gambrinus ligy do projektu aktivně zapojilo. Hráči nastoupili na hrací plochu ve speciální edici TERIBEAR triček, Tereza Maxová byla navíc osobně přítomna na fotbalovém derby Slavia – Sparta, kde se s grácií ujala slavnostního výkopu. Ve stejném duchu se odehraje zrcadlové 23. kolo, které je na programu právě nyní. TERIBEAR se navíc již nyní může radovat z výrazného finančního příspěvku. Každý klub totiž v sezoně přispěje částkou 30 000 Kč, a pomyslná kasička projektu si tak připíše bezmála půl milionu.

...i reprezentace
Podobný postup byl zvolen také při reprezentační části spolupráce. Za každého platícího diváka kvalifikačních duelů české fotbalové reprezentace odvede svaz na konto TERIBEAR 10 Kč. Do projektu již byly počítány zápasy s Litvou a Skotskem a naposledy také reprezentační premiéra v Českých Budějovicích, kdy čeští fotbalisté hostili Lichtenštejnsko. Konečný součet se provede až po domácím utkání se Španělskem, které bude hostit dle všeho vyprodaná Letná.

TERIBEAR se ujal
Projekt byl podpořen také několika netradičními aktivitami. V prostorách hotelu Crowne Plaza proběhlo před vítězným utkáním se Skotskem focení Terezy Maxové s reprezentanty. Fotografem byl známý autor Jakub Ludvík, pod jehož vedením vznikla krásná kolekce několika unikátních fotografií. Reprezentanti si následně vzali projekt za svůj – Tomáš Necid si vzal dokonce tematické tričko pod dres a při oslavě branky v Lichtenštejnsku prezentoval spojení projektu TERIBEAR s českým fotbalem tím nejlepším možným způsobem. Další díl oboustranné spolupráce se odehraje právě v neděli, a proto uvidíte Bohemku i Brno nastupovat v trikách s logem nadace TERIBEAR.

UTKÁNÍ BOHEMIANS - FC ZBROJOVKA BRNO SE USKUTEČNÍ V NEDĚLI 10. DUBNA OD 17 hodin.

Děkujeme, že fandíte s námi!