Dorosty čeká v neděli vršovické derby

Bohemka míří do Edenu, kde změří síly se sešívanými B mužstvy.

Dorosty čeká v neděli vršovické derby

A-dorost v minulém kole odvrátil v posledních minutách utkání s Jabloncem hrozbu první prohry v sezóně a nakonec vyhrál 2:1. Klokani i díky prohře druhého Písku právě se Slávií jasně dominují ligové tabulce a mají úctyhodný náskok 13 bodů. V neděli bude tedy na umělé trávě ve Vladivostocké ulici k vidění utkání vedoucího celku s pátou Slávií B. V podzimním duelu Bohemka dominovala v prvním poločase a vyhrála ho 4:0. Konečný výsledek pak byl 5:2.

C-dorost se stále drží v horní polovině tabulky a i přes celkem slušnou hru v posledních utkáních body nezískal. Klokani předvedli v každém utkání s přibývajícím časem zlepšující se výkon a můžeme je klidně označit za mužstvo druhých poločasů. Na podzim utkání přineslo nečekaný výsledek, když Klokani do té doby neporaženou Slavii porazili doma 2:0. V současné době je Slavia B na čtvrtém místě s 41 body, Zelenobílí jsou šestí s body 32.

Přijďte naše kluky v neděli povzbudit. Hraje se nedaleko STA, na UMT Slavie Praha (ul. Vladivostocká). Utkání začínají ve 14.30 a 16.45.