A-dorost rozhodl se Slavií B až po pauze

Klokani dokázali Vršovické derby vyhrát a na jaře jsou stoprocentní.<br />C-dorost vedl, pak prohrával, ale nakonec zaslouženě remizoval.

A-dorost rozhodl se Slavií B až po pauze

Zelenobílí šli do vedení po dvaceti minutách, když ve středu hřiště získal míč Nerad a do šance vyslal Valentu. Ten obešel brankáře Hrubeše a před dobíhajícím obráncem poslal míč do sítě. Slavia měla také své šance a ozvalo se břevno bohemácké branky. Nakonec se sešívaným podařilo vyrovnat těsně před poločasovou přestávkou. Trenér Požár nebyl v provním poločase s přístupem hráčů spokojený a nabádal je o přestávce k větší chutí a nasazení. Zřejmě to pomohlo a Klokani si začali vytvářet další šance. Do vedení šla Bohemka po chybě domácích, kdy dokázali Nerad s Václavem Šebkem využít situaci dva na jednoho a druhý jmenovaný poslal míč do sítě. Zanedlouho pečetil výsledek Budínský po zpětné přihrávce Košaty.

C-dorost měl povedený vstup do zápasu a ve druhé minutě jej poslal do vedení kapitán Bulíček. I díky této brance měla Bohemka v prvních dvaceti minutách převahu. Sešívaní se ale osmělili a to vedlo k vyrovnání. Po pauze se dokonce Slavia dostala do vedení, ale Klokani ukázali svoji sílu a díky brance Slánského dovedli k utkání k zasloužené remíze.