A-dorost poprvé v sezóně prohrál

Klokani jedou po zasloužené prohře z Hradce Králové bez bodu.<br />C-dorost dobýval svatyni domácích, ale nakonec ztratil body za remízu 0:0.

A-dorost poprvé v sezóně prohrál

Vršovický výběr hráčů do 19 let má za sebou první prohru v soutěži, kterou mu uštědřilo B mužstvo Hradce Králové. Domácí začali lépe a již v 6. Minutě šli po nešťastném odkupu Klokanů do vedení. Před závěrem prvního poločasu dokázal vyrovnat Šplíchal, ale téměř vzápětí Hradec dokázal strhnout vedení na svou stranu. Po přestávce vyrovnával za Bohemku Vašut, ovšem opět netrvalo dlouho a Votroci šli do vedení. V závěru padl do sítě Pražanů míč ještě jednou, a tak Klokani odcházejí ze hřiště poprvé v této sezóně bez získaného bodu.

V utkání mladších dorostů se v prvním dějství hrálo jen na jednu branku, a to na branku domácího mužstva, které se prezentovalo od počátku pouze defenzívou. Zelenobílí drželi míč na svých kopačkách a snažili se překonat obraný val domácích. To se jim bohužel nedařilo. Počátek druhého poločasu již tak jednoznačný nebyl, ale stále byli Klokani herně lepším mužstvem. Domácí hrozili jen ze standardních situací, Pražané se dále snažili překonat domácí obranu postupným útokem. Výsledkem bylo několik šancí na obou stranách. Jelikož se nikdo mezi tyče netrefil, utkání skončilo bezbrankovou remízou a jasně lepší Bohemka v Hradci ztratila body.