Martin Nešpor ve výběru lvíčat!

Útočník Bohemians 1905 byl nominován do reprezentační jedenadvacítky.

Martin Nešpor ve výběru lvíčat!

Vršovický Ďolíček v posledních dnech zaplavily nominace do reprezentačních výběrů. Petr Nerad se připravuje se sedmnáctkou na EURO, Martin Kraus se s devatenáctkou utká s Italy a největší bomba vybouchla dnes, když byl Martin Nešpor nominován do reprezentační jedenadvacítky.

Nešpor se do kádru trenéra Jakuba Dovalila probojoval díky svým výborným výkonům, které v posledních kolech předvádí. Stal se nedílnou součástí kádru Bohemians a stává se jednou z útočných hrozeb Klokanů. Reprezentační jedenadvacítka, která se tvoří nově pro další kvalifikační cyklus, se ve středu 27. dubna utká v Šardicích s výběrem Slovenska. Reprezentační sraz bude již od pondělí 25. dubna. Tým se bude připravovat v Břeclavi.

"Je to krásný pocit. Měl jsem sen nastoupit za Bohemku v lize, tohle je něco, v co jsem ani nedoufal. Musím na sobě i dál pracovat, abych dokázal, že mám na to, abych se v nominacích objevoval i nadále. Vše se odvíjí od mých výkonů v Bohemce," neskrývala radost naděje Bohemians.

V Bohemce září mladíci, kteří vyrůstají vedle zkušených opor. Skvělý mix připravuje zápas co zápas Pavel Hoftych, který postupně do kádru zabudovává mladé nadějné hráče. I v tom spočívá kouzlo současných výsledků Vršovických. Dalším hráčem, kterého Hoftych vytahuje do týmu, je dorostenec Budínský, který se již stal oporou juniorky. Budínský začne v týdnu s mužstvem trénovat.