Dorosty přivítají ve Vršovicích Motorlet

Malé pražské derby čeká na Klokany s týmem z Jinonic.

Dorosty přivítají ve Vršovicích Motorlet

V minulém kole si připsal bohemácký A dorost první prohru v letošním ročníku, když podlehl B mužstvu Hradce Králové na jeho hřišti 2:4. Nyní čeká na Klokany souboj s týmem z Jinonic, tedy s Motorletem Praha. Vršovičtí dokázali na hřišti soupeře zvítězit v podzimním souboji 3:1. Zelenobílý výběr i nadále vévodí ligové tabulce, je první a má dobrý náskok 12 bodů před druhým Jabloncem. Sobotní soupeř je aktuálně na 14. místě se ziskem 20 bodů.

Mladší dorostenci si na půdě Hradce Králové v minulém kole připsali již sedmou remízu a mají jich v soutěži ze všech mužstev nejvíce. I přes jasnou převahu v držení míče se Klokani v Hradci prosadit nedokázali. Podzimní měření sil skončilo v Jinonicích výsledkem 2:2. Bohemka je v tabulce šestá a má 34 bodů, Motorlet je poslední s 12 body. Ovšem to nic neznamená, jelikož si Jinoničtí dokázali na jaře připsat cenný skalp vedoucí Příbrami a v minulém kole porazili Jablonec.

Utkání se hrají tradičně v sobotu nedaleko "Ďolíčku", na hřišti LOKO Vršovice (Lopuchová 1). Starší dorostenci hrají od 10,15 hodin a mladší potom od 12.30. Stánek s občerstvením bude na stadiónu připraven opět s plnou nabídkou. Vstup zdarma.