Vršovice čeká zelenobílý víkend

Vrcholem bude utkání A mužstva, Klokani hrají v neděli proti Mladé Boleslavi.

Fanoušek Bohemians 1905 si o velikonočním víkendu přijde na své. Na území Vršovic hraje A tým, B tým i všechny čtyři dorosty. Fotbalem nabitý víkend odstartuje ve vršovickém Ďolíčku duel juniorky s Třeboní. Svěřenci Václava Hradeckého a Dalibora Slezáka jsou příjemným překvapením soutěže a s mladou sestavou bodují především v domácím prostředí. Povzbuďte naděje Bohemians v cestě za dalším tříbodovým ziskem a prožijte v Ďolíčku příjemné dopoledne. Utkání začíná v tradičních 10.15, brány legendárního stadionu se otevřou v 9.30. Otevřeny budou stánky s občerstvením na náměstíčku a v provozu bude samozřejmě také fanshop, který nabízí hned několik novinek!

Fotbalu lačný fanda může navštívit i utkání A dorostu, který ve stejnou dobu zahájí utkání malého pražského derby proti Motorletu. Duel se bude hrát na Loko Vršovice, tedy na hřišti, které je od Ďolíčku vzdáleno jen několik desítek metrů. Po zápase A dorostu čeká utkání se stejným soupeřem i C dorost.

Nedělní den můžete zahájit opět na hřišti Loko Vršovice. B dorosty přivítají severočeský Chomutov. Starší zástupci Klokanů mají výkon v 10.15, utkání mladších navazuje prakticky ihned po skončení předchozího zápasu.

Vrcholem víkendu je bezesporu utkání Gambrinus ligy. Vršovičtí přivítají v Synot Tip areně Mladou Boleslav, která přijede do Prahy s čerstvou nálepkou semifinalisty Ondráškovka Cupu. Klokani jsou v této sezoně v Synot Tip areně téměř neporazitelní, a tak bude zajímavé sledovat, jestli se svěřencům Pavla Hoftycha podaří ukořistit i nějaký ten bod ambicióznímu favoritovi. Podzimní duel skončil prohrou Bohemky 2:3.