A-dorost nasázel bránícímu Motorletu bůra

Klokani se proti soupeři z Jinonic dokázali prosadit a vysoko vyhráli.<br />C-dorost se protrápil k výhře, když otáčel výsledek.

A-dorost nasázel bránícímu Motorletu bůra

Hned od počátku se hosté prezentovali defenzivní taktikou a hrou na rychlé brejky. Bohemka tedy převážně držela míč na svých kopačkách a snažila se překonat obraný val Motorletu kombinací. V úvodu bylo k vidění na straně domácích několik chyb a zbytečných ztrát. I proto o sobě dal několikrát vědět i Motorlet. Do vedení dostal Bohemku Vašut, který proměnil pokutový kop po faulu na Valentu. Druhá branka padla po akci Šplíchala, jehož střela se odrazila k Valentovi, a ten se nemýlil. Před přestávkou se radovali Klokani potřetí, když trestný kop skončil po teči hostí v jejich síti. Ve druhém poločase zvyšoval na 4:0 Vybíral, kterému zakončení do prázdné branky zařídili Šplíchal s Budínským. Skóre na konečných 5:0 uzavřel z trestného kopu Budínský.

C-dorost nastupoval do utkání s posledním mužstvem tabulky jako favorit. Trenér Pačanda musel řešit potíže se sestavou, kdy onemocněl kapitán Bulíček a ve stoperské dvojici se opět představil záložník Richtrmoc. Klokani opět nastoupili s mladým mužstvem a v úvodu byla hra velmi nepřesná a kostrbatá. Motorlet dokázal využít nedůrazu u půlící čáry a z rychlého brejku šel po střele z úhlu ve 23. minutě do vedení. Další nepříjemnost pro sestavu přinesla 34. minuta a hřiště opustil s tržnou ránou na hlavě stoper Svozil, kterého nakopl soupeř v souboji o míč. Nakonec se Klokani přeci jen radovali ve druhém poločase z vyrovnání. Krásně se trefil Zvoníček, kterému sklepl Jasz dlouhý míč od Habruna. Sedm minut před koncem přišel obrat ve skóre, Matějka předložil před prázdnou branku Slavíkovi a toho už jen stěží spoluhráči chytali v rohu hřiště ke společné oslavě.