V pátek do Liberce!

Duel FC Slovan Liberec - Bohemians 1905 vysílá od 20.15 sportovní kanál Nova Sport.

V pátek do Liberce!

Dva týmy na vítězné vlně se utkají v rámci 26. kola Gambrinus ligy. Liberečtí v neděli doslova smetli Teplice, zatímco největší překvapení ligy, kterým bezesporu Klokani jsou, zdolalo ambiciózní Mladou Boleslav 3:1.

Tým trenéra Pavla Hoftycha se připravuje na další výzvu, kterou budou v pátek večer Severočeši. Svěřenci exreprezentačního trenéra Petra Rady neměli snový vstup do jarní části soutěže, ale v posledních kolech se modrobílí opět rozjeli a budí respekt. Nejinak je tomu u hráčů od Botiče. Ti dokonce v posledních jedenácti střetnutích prohráli pouze jednou a dvakrát se se soupeři rozešli smírně. "Bude to asi znít jako fráze, ale my opravdu jdeme zápas od zápasu. I to má zřejmě vliv na naše výkony i výsledky," uvedl úspěšný lodivod Klokanů Pavel Hoftych, kterému snad aby fanoušci ve Vršovicích pomalu stavěli sochu, vždyť Bohemka měla podle prognóz hrát o záchranu. Nyní ale spíše příznivci Bohemians sledují tabulku odshora. Za jistých okolností jsou nyní Vršovičtí dva body od pohárů. "My o poháry určitě nehrajeme, Bohemka jich má ve svých útrobách dost, tak si kdyžtak nějaký půjčíme," zlehčuje situaci a tlumí optimismum Hofych. "O poháry ať hrají týmy, které to mají v plánu. My si jedeme svůj příběh a hrozně nás to baví," libuje si strůjce vršovického zázraku.

Bude spanilá jízda Klokanů pokračovat i dál? Můžete se přesvědčit sami. Již v pátek 29. dubna pojede Bohemka do Liberce, kde se od 20.15 představí proti místnímu Slovanu. Vstupenky pro fanoušky Bohemians se budou prodávat před utkáním na pokladnách stadionu U Nisy.