A-dorost vyhrál nad Plzeňským béčkem 3:1

Klokani vezou z Plzně tři body. Dvakrát se trefil Vašut, jednou Václav Šebek.<br />C-dorost dnes měl svoji svatyni pro domácí začarovanou. V Plzni vyhrál 2:0.

A-dorost vyhrál nad Plzeňským béčkem 3:1

Bohemians se představili v plzeňském areálu v Luční ulici proti domácímu B týmu. Do vedení dostal Pražany hned v 5. minutě Vašut, který si naběhl na centr Václava Šebka. Za pár minut přidal Vašut další branku, poté, co se prokličkoval do pokutového území a pravou nohou rozvlnil síť. Domácí se ale nedali zahanbit a po čtvrthodině hry snížili na 1:2. Dále byl k vidění festival neproměněných šancí, a to hlavně na straně Klokanů. Přeci jen Bohemka přidala ještě před poločasovou přestávkou jednu branku, to když Vašut oplatil Václavu Šebkovi gólovou přihrávku a právě druhý jmenovaný uzavřel skóre na konečných 1:3 ve prospěch zelenobílých. Po přestávce bylo k vidění několik šancí na obou stranách, diváci ale gól již neviděli.

Utkání C-dorostu se odehrálo na umělé trávě. K vidění bylo mnoho nepřesností a zbytečných ztrát u obou soupeřů. Také na obou stranách bylo k vidění několik šancí, ovšem domácí nedokázali proměnit ani ty největší. Buď jim selhala koncovka nebo byl na svém místě Semerád. Ani Klokani nedokázali i ty nejasnější šance proměnit. Nakonec prvního poločasu branka padla, a to do sítě domácích. Pechr vybídl přihrávkou Vobořila, který se z poloviny hřiště řítil na branku a své sólo proměnil podél brankáře. Úvod druhého poločasu patřil jasně domácím, kteří měli během pěti minut nejméně 4 šance, ovšem na brance Bohemky bylo napsáno ,,Dnes zavřeno‘‘. A když se Plzeň nebyla schopna trefit, na druhé straně trestal další brankou Vobořil. Dnes měl asi povolení střílet branky jen Vobořil, jelikož se netrefil v několika příležitostech ani Artemuk a utkání tedy skončilo výhrou Klokanů.