Tým se chystá na Olomouc

Utkání se Sigmou se hraje v neděli 8. května od 14 hodin.

Tým se chystá na Olomouc

Poslední čtyři kola mají před sebou v úspěšné sezoně svěřenci Pavla Hoftycha a ani v jednom případě nepřekročí brány hlavního města. První test aktuální formy přijde v neděli, kdy do Synot Tip areny přijede ambiciozní Olomouc. Hanáci okupují čtvrté místo tabulky s dostatečným bodovým odstupem na třetí pohárovou příčku, na které se usadil Jablonec. Pro Sigmu tak cesta do Evropy povede pravděpodobně již jen přes domácí pohár, ve kterém se v semifinále utká se Slavií. Hráči Bohemky budou mít na neděli skvělý studijní materiál, protože Slavia v Edenu hostí Olomouc již ve čtvrtek. "V dnešní době se již týmy znají téměř dokonale, takže si myslím, že nás ani Olomouc nijak nepřekvapí," uvedl trenér Bohemians Pavel Hoftych. Moravané se vyznačují útočnou hrou. V posledních utkáních jim ale lehce zvlhl střelný prach a ani přes vyložené šance nenacházeli cestu ke gólovému vyjádření.

"Sigma je útočné a velmi dobře kombinačně vybavené mužstvo, které výborně vede Zdeněk Psotka," uvedl na adresu pohárového adepta kouč Klokanů Pavel Hoftych. "Zdeněk je můj kamarád, takže i z tohoto důvodu to bude zajímavé utkání," dodal lodivod Vršovických.

Fotbalisté Bohemians 1905 se celý týden připravují ve vršovickém Ďolíčku, pouze předzápasový trénink absolvují v Synot Tip areně. Tam se právě nedělní duel, který začíná v 14 hodin, uskuteční.