Před dorosty je poslední malé pražské derby sezóny

Bohemka se utká na svém hřišti s Meteorem Praha.

Před dorosty je poslední malé pražské derby sezóny

Zelenobílý A-dorost stále drží na čele ligové tabulky 12 bodový náskok před druhým Jabloncem a má namířeno do nejvyšší soutěže. Klokani se v sobotu na svém hřišti střetnou s dalším pražským týmem Meteorem Praha, který dokázali v podzimním souboji porazit 3:0. Klokani v posledním kole vyhráli na hřišti Viktorie Plzeň 3:1, Meteor podlehl 0:3 právě druhému Jablonci. Trenér požár opět nebude mít k dispozici mladého Petra Nerada, který reprezentuje ČR na ME do 17 let v Srbsku.
C-dorost si po výhře v minulém utkání v Plzni dál drží 6. příčku a nyní přivítá předposlední mužstvo tabulky. Meteor ovšem dokázal v posledním utkání potrápit Jablonec a podlehl mu jen těsně 1:0. V podzimním střetnutí Vršovičtí otáčeli nepříznivý vývoj, když v poločase pohrávali 1:2, ale nakonec se radovali z výhry 3:2. Střelecky se zadařilo Slavíkovi a sami můžete shlédnout, zda se tomuto útočníkovi zadaří i v sobotu krátce po poledni.

Utkání se hrají tradičně v sobotu nedaleko "Ďolíčku", na hřišti LOKO Vršovice (Lopuchová 1). Starší dorostenci hrají od 10,15 hodin a mladší potom od 12.30 hodin. Stánek s občerstvením bude na stadiónu připraven opět s plnou nabídkou. Vstup zdarma.