Klokani ladí formu na Spartu

Věříme si, říká odhodlaně střelec Milan Škoda.

Klokani ladí formu na Spartu

Jeden z vrcholů úspěšné sezony čeká v pátek svěřence Pavla Hoftycha. Rozjetý zelenobílý soubor míří na pražskou Letnou, kde mezitím probíhá stíhací jízda za mistrovskou korunou. "Uvědomujeme si, že Sparťany můžeme připravit o titul, ale to nic nemění na tom, že si na ně věříme. Sparta bude pod tlakem, zatímco my si můžeme v klidu zahrát fotbal," uvedl nejlepší hráč utkání se Sigmou Milan Škoda, který se svého ligového snu zatím stále nedočkal. Už, už to vypadalo, že konečně Škoda vstřelil dvě branky v utkání, ale sám střelec všechny přítomné vyvedl z omylu. "Bohužel, ten první gól nebyl můj. Srazil si ho tam sám olomoucký obránce," poukázal Škoda na vlastní branku Radima Kučery. Vršovický šutér nastřádal na svém kontě v této sezoně osm branek. Přidá nějakou na Spartě? "

Myslím, že během těch zbývajících tří zápasů bych ještě dva góly dát mohl.

Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/gol-jsem-dal-jen-jeden-upozornil-novinare-utocnik-skoda-z-bohemians-1pi-/fotbal.asp?c=A110508_165642_fotbal_mn

Moc bych si to přál. Myslím, že během těch zbývajících tří zápasů bych ještě dva góly dát mohl," chce Škoda zaokrouhlit svou letošní bilanci na deset branek.

Vršovičtí fotbalisté se jako již tradičně celý týden připravují v Ďolíčku. "Máme tu výborné podmínky pro práci. Hřiště je skvěle připravené," chválí práci technického úseku trenér Bohemians Pavel Hoftych. Na Spartě budou chybět dlouhodobě zranění Kaufman s Rychlíkem. "Musím v kabině spočítat kluky," usmíval se úspěšný lodivod. "Ale teď vážně. Měli jsme velké štěstí, že jsme si v zápase s Olomoucí nevyžlutili hráče, protože asi šest jich bylo v ohrožení. Chybí nám stále Jirkové Kaufman s Rychlíkem a náš kádr není úplně nejširší. Každopádně na Spartě budeme chtít uspět. Budeme se rvát, snažit se a pak uvidíme, jestli to bude na Spartu stačit. Pro nás je hrozně důležité, že na Letnou nejedeme s hlavou na špalku a nemusíme v závěru ligy hrát o záchranu," dodává Hoftych a vyjadřuje se i ke konečné metě, na kterou by chtěl, aby dosáhl jeho tým. "Kdyby jsme prohráli s Olomoucí, tak jsme spadli až někam k devátému místu. Bereme to teď tak, že bychom se chtěli umístit v první polovině tabulky."

Na duel se Spartou se připravují i fanoušci Bohemians, kteří skupují lístky do sektoru hostů. Vstupenky jsou v prodeji ve fanshopu na stadionu Bohemians v Ďolíčku. Utkání AC Sparta Praha - Bohemians 1905 se hraje v pátek 13. května od 20.15.