Přijďte na Teplice a přispějte na DFB

DFB bojuje za fanoušky a vyzývá je k pravidelným vkladům.

Družstvo fanoušků Bohemians sjednocuje fanoušky s cílem vrátit klub do Ďolíčku. Za tímto účelem připravilo i další kroky konkrétní podpory. Už teď při zápase s Teplicemi bude mít každý možnost přispět na označených místech do DFB a posílit tak roli fanoušků v klubu. Zároveň DFB vyzývá fanoušky k pravidelné finanční podpoře klubu.

Bohemka má před sebou finiš sezony, která se týmu po sportovní stránce vydařila náramně. Klokani stále ještě bojují o čtvrtou příčku, už dávno se jich netýká boj o záchranu a dokázali porazit i velmi pravděpodobného mistra, plzeňskou Viktorii. A to přesto, že fanouškům, hráčům, trenérům a zaměstnancům komplikovalo sezonu a život v Bohemce spoustu věcí. Přesun do Edenu, mnoho soudních sporů a z toho plynoucí finanční nejistota. Přesto se s tím hráči vyrovnali skvěle. I proto jim patří velké poděkování a podpora fanoušků, kteří na klub nezanevřeli a podporují ho i nadále. Někteří návštěvami všech zápasů, někteří se účastní výjezdů, jiní podporují Bohemku finančně pomocí příspěvků do DFB. Každá z těchto podpor je velmi důležitá.

Družstvo fanoušků Bohemians po valné hromadě opět zvýšilo svoji angažovanost a nové představenstvo DFB se snaží aktivně podílet na chodu klubu. První výsledky již jsou na světě – DFB iniciovalo společné prohlášení akcionářů o vůli vrátit se na stadion v Ďolíčku po splnění podmínek, DFB má svého zástupce v představenstvu akciové společnosti, DFB se podílelo na navýšení základního kapitálu klubu 1,4 miliony korun. Proto, aby DFB mohlo být i do budoucna důležitou součástí klubu a mohlo rozhodovat o důležitých otázkách, musí ukázat svoji finanční sílu.

DFB by tou cestou chtělo požádat fanoušky, aby přispívali na Bohemku dalšími vklady do DFB. To v současnosti nejvíce pomůže klubu a postavení DFB v akciové společnosti. DFB si klade za cíl, aby se Bohemka vrátila do Ďolíčku. Tato snaha je podpořena angažováním Desítky pro domácí na radnici Prahy 10 a také posílením postavení DFB v rámci Bohemians 1905. Proto DFB žádá fanoušky, aby pokračovali, případně navýšili nebo si zavedli trvalý příkaz a pravidelně posílali vklady do DFB. Je to neúčinnější cesta, jak posílit pozici fanoušků v klubu. V současné době nejsou aktuální sbírky na rekonstrukci stadionu, otázka stadionu se řeší především na radnici Prahy 10.

Jste-li členem družstva a chcete navýšit svůj členský vklad, stačí zaslat příslušnou částku na účet družstva č. 2800027999/2010 a u platby uvést jako variabilní symbol své rodné číslo, v případě právnické osoby IČ, jako variabilní symbol lze uvést i členské číslo člena družstva. Nejvhodnější podpora je trvalým příkazem a zasíláním částky pravidelně každý měsíc. Každý si může zvolit libovolnou částku, kterou dovoluje jeho finanční situace.

Přispět můžete i osobně. Například při sobotním utkání s Teplicemi budou před stadionem označena místa, kde lze přispívat do DFB. Tyto vklady budou následně použity na chod klubu a posílení DFB v rámci Bohemians 1905.