V sobotu se utká dorost se Sokolovem

Již postupující Klokani přivítají na svém hřišti čtrnácté mužstvo tabulky.

V sobotu se utká dorost se Sokolovem

Bohemka si díky výhře v minulém kole na hřišti Liberce zajistila postup do nejvyšší soutěže a nyní přivítá na svém hřišti Sokolov. Baník v minulém kole hrál také se severočeským soupeřem. V utkání bohatém na góly prohrál Sokolov s Jabloncem 3:4. Západočeši se nacházejí na 14. příčce se ziskem 25 bodů. Podzimní souboj vyhráli zelenobílí 5:2, po poločase ale prohrávali 1:2.

Mladší dorost měl v minulém kole snadnější utkání než se zčekalo. Porazili Liberec 4:0, ovšem první dvě branky si domácí vstřelili sami. Se Sokolovem na podzim C-dorost nepředvedl na tamější umělce bůhvíjaký výkon, ale díky dvěma brankám v posledních minutách otočil výsledek ve svůj prospěch a vyhrál 2:1. Baník je po 26. kole osmý s 36 body na kontě, Bohemka je šestá, bodů má 43.

Prožijte celou sobotu s Bohemkou. Nejdříve můžete poblahopřát A-dorostu k postupu do nejvyšší soutěže, pak podpořit C-dorost a den zakončit v podvečer na utkání Bohemians 1905 s FK Teplice. Dorosty hrají tradičně nedaleko "Ďolíčku", na hřišti LOKO Vršovice (Lopuchová 1). Starší dorostenci hrají od 10,15 hodin a mladší potom od 12.30. Stánek s občerstvením bude na stadiónu připraven opět s plnou nabídkou. Vstup zdarma.