Dorost si poradil doma se Sokolovem

Klokani si v úvodu druhé půle zbytečně zkomplikovali utkání.<br />C-dorost zvítězil 3:2, v závěru ovšem bylo k vidění drama.

Dorost si poradil doma se Sokolovem

V prvním poločase měla Bohemka jasnou převahu a hosté se k ničemu nedostali. Hned v úvodu otevřel skóre Maxa po přihrávce Hanzla. Ovšem vstup do druhého poločasu vyšel lépe Sokolovu, který Klokany zaskočil a dvěma brankami otočil vývoj skóre. Vršovičtí ovšem přepnuli na vyšší rychlostní stupeň a opět začali utkání dominovat. Vyrovnat se podařilo Valentovi z malého vápna, do vedení dostal zelenobílé Kouba po rohu hlavou. O pár minut později se opět trefil Valenta, jeho rána z 25 metrů skončila v šibenici. Pátou a zároveň poslední branku přidal Václav Šebek.

C-dorost nejdříve musel svými zákroky podržet Starczewski, který si v utkání počínal jistě. Do vedení šla Bohemka po čtvrthodince hry. Pokutový kop, nařízený za hru rukou, proměnil Artemuk. Zanedlouho přidal další branku opět Artemuk. Na půlící čáře donutil obránce k chybě, odebral mu míč a svoje sólo s přehledem proměnil. Po čtvrthodince druhého poločasu jsme přidali další branku, tentokrát se trefil Hanek. Sokolov se ovšem nevzdal a z utkání ještě udělal drama. Poprvé se trefili hosté v 77. minutě a za minutku se vytáhl opět Starczewski svým zákrokem. Za další minutku již byl rozdíl skóre jen jeden gól, když centrovaný míč usměrnil vlastní sítě Svozil. Další situace v posledních minutách dokázali Klokani odvrátit, a tak vyhráli 3:2. Nepříjemností bylo odstoupení kapitána Bulíčka ve druhém poločase, který na doporučení lékaře opustil areál v sanitce s podezřením na zlomenou nohu. Prognózy se nepotvrdili a věříme, že Jarda bude brzo zpět na trávníku.