Na utkání se Slavií do Ďolíčku!

Fotbalový klub Bohemians 1905 zve všechny své příznivce na sledování zápasu, jehož přenos poběží na velkoplošné obrazovce přímo na hřišti legendárního stadionu.

Na utkání se Slavií do Ďolíčku!

Utkání posledního kola Gambrinus ligy mezi fotbalovými kluby SK Slavia Praha a Bohemians 1905 sice proběhne vzhledem k známým okolnostem bez přístupu fanoušků, přesto by jeden ze stadionů mohl být velmi slušně zaplněn.

Vedení zelenobílého klubu ve spolupráci s Městskou částí Praha 10 se rozhodlo nabídnout fanouškům vhodnou alternativu. Přímo na hrací plochu v Ďolíčku umístí velkoplošnou LED obrazovku, na které bude možné sledovat přímý přenos zmiňovaného utkání.

„K tomuto utkání přistoupíme, jako by se jednalo o ligový duel v Ďolíčku. Fanoušci si můžou koupit pamětní vstupenku v hodnotě 80 Kč, otevřen bude fanshop, klubové muzeum i stánky s občerstvením. Utkání budou lidé sledovat přímo z hlavní tribuny stadionu. Po zápase přijedou do Ďolíčku i hráči s realizačním týmem a fanoušci jim tak budou moci osobně poděkovat za úspěšnou sezonu. Proběhne i loučení s úspěšným trenérem Pavlem Hoftychem. Na závěr se budou dražit věci z kabiny, například známé tričko Pavla Hoftycha, ve kterém koučoval zápasy. Výtěžek poputuje ve prospěch sdružení Šance - sdružení rodičů a přátel hematologicky a onkologicky nemocných dětí z Olomouce,“ nastínil program sobotního dne tiskový mluvčí Bohemians 1905 Jaroslav Köstl.

Brány stadionu v Ďolíčku se otevřou již v 15 hodin, kdy startuje koncert DJ´s z řad ultras. V té době bude již na hrací ploše také LED obrazovka, na které poběží videa ze slavných utkání Bohemians. V 17.30 vypukne boj o vládce Vršovic, který mohou fanoušci díky této ojedinělé akci sledovat přímo z tribuny.

"Žádná jiná městská část u nás se nemůže pochlubit podobným ligovým derby zápasem. Protože diváci nemohou navštívit utkání přímo, jsme rádi, že můžeme pomoci Bohemians 1905 v zajištění přímého přenosu na stadionu v Ďolíčku. Fanoušci tak budou moci sledovat utkání v pravém fotbalovém prostředí," sdělil za radnici Prahy 10 předseda Výboru pro sport Petr Vozobule.

Vstupenky budou v prodeji v místě konání od 15:00.