V sobotu vysílá studio Ďolíček!

Do Ďolíčku se vrací ligový fotbal. Programem provede fanoušky záložník Bohemians Jan Štohanzl.

V sobotu vysílá studio Ďolíček!

Již tuto sobotu se do Ďolíčku vrátí ligový fotbal. Zatím sice jen prostřednictvím velkoplošné obrazovky, ale i tak se bude jednat o nevšední zážitek. Vedení klubu zareagovalo na události, které znemožnily fanouškům Bohemians povzbudit své oblíbence přímo na utkání, a nabídlo jim vhodnou alternativu. Přímo na hrací ploše legendárního stadionu tak budou moci fanoušci Bohemky na LED obrazovce sledovat zápolení zelenobílých proti Slavii.

Brány stadionu v Ďolíčku se otevřou v 15 hodin, kdy začne koncert DJ´s z řad Ultras Bohemians (ne ve 13 hodin, jak informují některé starší materiály, ale opravdu až v 15 hodin). Pamětní vstupenky v hodnotě 80 korun si mohou fanoušci kupovat přímo na pokladnách vršovického Ďolíčku. V době otevření stadionu bude již v provozu také fanshop, který nabízí hned několik novinek. U příležitosti loučení se s úspěšným trenérem Pavlem Hoftychem se bude v limitované edici 100 kusů prodávat krásné památeční triko připomínající působení ústeckého rodáka u Klokanů. Fanoušci mohou také navštívit klubové muzeum, které je v českých podmínkách ojedinělým projektem. Otevřeny budou samozřejmě i stánky s občerstvením. V areálu budou kasičky DFB, do kterých můžete přispívat.

V 17.20 začne hlavní bod programu. Přímo z hrací plochy se fanouškům přihlásí studio Ďolíček, jehož hostem bude záložník Bohemians 1905 Jan Štohanzl. Člen širšího výběru reprezentačního A týmu se s fanoušky podělí o své postřehy a nechá je nahlédnout do kabiny Bohemians. Štohanzl bude komentovat dění na trávníku i v průběhu zápasu, o přestávce, i po skončení přenosu. V půl šesté proběhne výkop utkání SK Slavia Praha – Bohemians 1905, který budou příznivci Klokanů sledovat přímo z tribuny. Po skončení zápasu budou všichni napjatě čekat na příjezd hráčů a realizačního týmu. Poté bude na ochozu před fanshopem následovat poděkování týmu za úspěšnou sezonu a všichni se společně rozloučíme s Pavlem Hoftychem.

Na závěr proběhne dražba předmětů z kabiny Bohemians. Výtěžek akce poputuje ve prospěch nadace Šance - sdružení rodičů a přátel hematologicky a onkologicky nemocných dětí z Olomouce.

Přehled věcí do dražby:

Černé vítězné triko Pavla Hoftycha, ve kterém koučoval ligové zápasy (viz. foto)

Souprava Pavla Hoftycha, ve které koučoval ligové zápasy

Kopačky Milana Škody, nejlepšího střelce Bohemians

Rukavice Radka Sňozíka, kapitána Bohemians a jedné z největších osobností Gambrinus ligy

Ručník z kabiny od kustoda a maséra Míry Šimečka a maséra Vládi Hrice.


Přijďte si vychutnat skvělý den ve vršovickém Ďolíčku!